Guitarmakers.

Efter enorma påtryckningar av Görel Crona kommer här en liten update. Gitarrverkstan är i full gång, och snart har vi två nya, fina gitarrer att rocka loss med. Slog mig idag att det är exakt 2 veckor innan 3 dagars fylla, skratt, och ångest träder i kraft. Och man, som jag längtar!




Juste.

Jag förstår ju att ni dör av nyfikenhet av undran vad som hände med Davids snus? Med stor glädje kan jag ge er detta kort samtidigt som jag gör "vad-var-det-jag-sa" minen. ;)


Here we go.

Jaja, en uppdatering vore på sin plats känner jag. Anledningen till att jag är uppe denna sena timme är att tatueringshelvetet kliar så ininorden. Japp, i tisdags gjorde jag det, det som jag svor på att jag aldrig skulle göra. Well well, tydligen kan man ändra sig och jag är skitnöjd! Bilder kommer kanske sen. 

Inatt har jag den årliga födelsedagsångesten som alltid kommer några dagar innan. Det är inte det att jag känner mig gammal eller något sånt. Bara det att jag känner att jag inte kommit så långt i mitt liv som jag skulle önskat. Mest är det karriärfrågan som spökar. Vad ska man göra av sitt liv? Är det verkligen meningen att jag ska slita med Pax och Hopenskit resten av livet? Jag skulle göra vad som helst för att få veta vad jag själv vill göra, för i nuläget vet jag inte. Fortsätter köpa mina trisslotter och hoppas så länge, haha!



Ska invänta John Blund nu, då mitt sömnpiller befinner sig långt upp i de norrländska skogarna.

RSS 2.0