Tack power tower, tack.

Igår var vi och solade i en sån jäkla tub, som man bara behöver stå i i några minuter för att få färg. Effektivt, men ack så det kändes. Ännu roligare när man vaknar och inser att en liten oinbjuden gäst invaderat min överläpp. Power tower är inget för mig.

Har varit i staden sen i tisdags och glassat på lite. Jag gillar den här staden skarpt i sommartid. Mindre vintertid. Och denna studentstämning gör ju inte heller saken sämre. Jag vill också ta studenten igen. Damn vilken oslagbar lycka den där dagen innefattade! You lucky bastards..

Just de, jag va ju till Sthlm förra veckan. Trevligt att tjöta lite med Kajsa. Utgång blev det också, men yayks vad mycket skumt folk det finns i den där staden. Va på jobbintervju, men insåg rätt snabbt att det inte var något för mig. Själva jobbet skulle jag inte tacka nej till, men att flytta till Sthlm för ett jobb som jag bara vill ha i sommar som dessutom bara är typ halvtid kändes inte så lockande.. Nej, inget Stockholm för mig just nu.
Ska däremot jobba 3 veckor på ACB i juni. Känns kul att få jobba lite, och skiftet var inte pjåkigt förutom några personer. Ännu bättre att jag och Elle kan samåka! Sen ska jag förhoppningsvis jobba 10 dagar på stråket.

Nepp, nu ska jag ta och packa ihop lite. Ciao.

Lycka.

Lycka är när man sitter på tåget med den lilla rosa och spelar bubble spinner med solen i nacken! Göttmos.


Einochto.



Denna söta varelse träffade jag i stan i helgen. Sicken sötnos va? Jag och Elle var där och härjade hela helgen, och det var mestadels roligt. Förutom då vi bara gick framochtillbaka och letade people. Och då jag fick vänta 20 minuter på 2 drinkar. Annars var det riktigt fun!

Hängt en hel del med Elle, Erika och lille Leon de senaste dagarna. Inte dåligt minsann! Dock är jag fortfarande besviken på Ellinor då hon lovade att jag skulle få se älg igår. Nej, 2 rådjur var det enda vi såg. Wellwell, bättre lycka nästa gång.

Har ringt till a-kassan nu i en timme, men kommer inte fram. Just nu är det tydligen många som ringer säger dom. Inte konstigt säger jag när det bara är strul med dom!


Om en timme åker jag till Stockholm, så det är väl dags att lägga på ett kol.

Edit.

Glömde en viktig sak till min sommarlista - åka till Sundsvall och mysa nybebis och Mira såklart! ;)

Jag och Jesse drar till Ånge och pantar ett ton pant. Seriöst, det måste vara ett ton. Möjligtvis ett halvt. När det är klart åker vi till glasbanken och fyller upp igen!

Jag ska till stan ikväll. Jag och Ellemittelle ska dit och kika läget, gå på krogen och dricka en bärs. Möjligtvis äta lite frukt, blev som sugen på det nu. Yum! 


Panten kallar, Kosovo here we come! 

Parapapapapa.

Inte så mycket nytt som hänt senaste veckan. Var i stan förra helgen och härjade lite, det var kewl! Sökt några jobb har jag, men inget svar än. Skit samma.

Kommit igång ordentligt med träningen, s´goood. Faktum är att jag är lite less på att jag inte kan träna mer, för man ska väl inte träna samma muskler 2 dagar i rad? Wellwell, blir gymmet en sväng ikväll och kör lite överkropp. Haha, visst låter det bra?

Jag vill ha sommar. Jag vill åka till Gotland och kolla på raukar. Jag vill åka på kryssning och sjunga Kalle Teodor på karaoke. Jag vill grilla och lyssna på Tomas Ledin. Jag vill åka på Peace and Love med mc, alternativt moppe. Jag vill spela volleyboll. Jag vill äta mjukglass på Gröna Lund. Jag vill sola och äta massor av frukt. Jag vill promenera på stranden med flipflops. Jag vill åka till Göteborg - Brännö och äta varm lax. Jag vill åka båt och bada. Jag vill åka till Rom och hälsa på Giulia. Åh, ge mig sommar nu, senast imorgon! Hänger du med? Jag hänger med.



Gemig!

Är det inte det ena, så är det det andra.

Igår haglade det, idag blåser det som fasen. Trött blir man. Mest trött blir nog Jesse James, då krattningen uteblir när jag inte får finväre! Igår krattade jag dock en stund, utan handskar. Mindre smart då en skinnbit lossnade från min stackars tumme, och nu är jag ju totalt handikappad och kan då verkligen inte kratta några löv!

Små stjärnorna igår på folkets hus. Fina och duktiga var dom alla barna! Lotteri på det, men inte vann man något heller. Har aldrig vunnit på något lotteri tror jag, även fast jag köper lotter till förbannelse. Men Ytterturingsfolk, dom vinner flera gånger om dom!

Va sen ut och sprang en sväng, kändes riktigt bra. Sprang 3 kilometer utan att stanna, vilket är bra för att vara mig. Gick sedan 2 km, och sprang sedan sista hem. Konditionen börjar sakta men säkert komma tillbaka, and I love it! Ingen träningsvärk idag heller, fint!

Söker jobb till höger och vänster gör jag, men hela tiden får jag mail i stil med: "Vi tackar för din ansökan, men väljer att gå vidare med andra sökande." Blir snart gälen på det här alltså.


Nu är det 18,3 grader här inne, kan vara så att det är dags att tända upp..



Hardcore i Åre.

Varför?

Sitter på altanen och njuter av solen. Bestämmer mig för att förena nytta med nöje och kratta samtidigt som man får lite färg på liket. Går in, byter om till shorts och bikini. Smörjer in mig  med olja, och öppnar glatt dörren för att gå ut och ta tag i lövhelvetet. Och vad händer då? Jo, det haglar. Inte regnar, det haglar! Samtidigt som solen skiner. Så här sitter jag insmord i olja och vet liksom inte riktigt vad jag ska göra. Va hende?

På tiden?

Jo, man kan väl tycka att det är på tiden det här.. Men vet som aldrig vad man ska skriva längre då man mest bara går hemma och drar fötterna efter sig. Nåväl, vi gör ett försök.

Vi börjar väl med forum. Sjukt rolig helg, kanske det bästa forumet ever? Jag tror det. Fina flickor och en Görel hade en riktig Kingstuga på terassen, med en Kingbalkong med bästa solläge! Där hängdes det en hel del, med vinpimpling och solning på agendan. Fint som snus! Rockade med våra gitarrer på afterskin - som iofs var lite overcrowded. Blir lite för mycket när det är så inihelskotta mycket folk att man knappt kan röra sig. Hade också riktigt skoj på kvällarna inne på hotellet. Sköna människor, skön musik och perfekt stämning - I like. That´s that.



svennebanansvennebanansvennebanan.

Annars då? Inget jobb i sikte än, men väntar på svar från några.. A-kassan strular såklart, men nu ska det nog vara fixat. Fast man lär väl få vänta några veckor på det kan jag tro. Vill som inte använda mina semesterpengar, då jag vill spara dom till hösten.

Dräller hemma gör jag mest hela dagarna. Har iofs fått tummen ur och börjat träna lite, vilket känns otroligt bra! Dock har jag en killerträningsvärk i magen som inte vill ge med sig. 2 kg har jag gått ner på en vecka, bravo mig!


hejpåenstund.

RSS 2.0