Ge mig.

I brist på annat att göra sitter jag och kollar på resor i januari. Och det är ju fasen inte så dyrt som jag trodde det skulle vara. Flygstol till Thailand t ex, runt 7000 kr t/r. För det är sol och värme jag vill åt. Och hade någon velat följa, ja, då hade jag nog bokat redan! Jag har helt klart för mycket tid att tänka, att längta och fantisera. Men jag blir så jäkla uttråkad när jag inte har något att se framemot.

Ge mig lite äventyr!

Pics.

Jag och Nellie va ut och lekte topmodel, typ, i eftermiddags. Hon är vacker, millan. Kolla hennes blogg också, några bilder där med. nixxi.blogg.se






Och min favorit.


Externt, och lite internt.

Idag fick jag tummen ur och beställde mig en extern hårddisk. Vet inte alls om den är bra eller inte, men hade fått bra betyg och var inte så fasligt dyr heller. Helt och hållet på tiden, då datorn bara blir segare och konstigare. Och jag har inte heller någon som helst backup för mina 25 G bilder om den skulle krascha. Bilder från 2004 framtill nu. Ryser bara jag tänker tanken på om allt skulle försvinna, hemska tanke! 

Sen kan jag tillägga att bilen nu är lagad, och det var bara ett fjäderben som gått sönder. Gick på runt 400, inte alls så farligt.

Internt kan vi tillägga att jag längtar fasligt mycket till vecka 45 nu! Grymt sa grisen! Men jag måste ha något mer att se fram emot, något som ligger närmare i tiden. Jag röstar på en tripp i oktober, ja det gör jag!

Konrad.

De som känner mig vet att jag inte är en kattmänniska. Jag tycker verkligen inte om katter för fem öre, och har aldrig gjort. Okej, kattungar går väl an, men inget annat. Katter är lömska djur. Man kan mysa för fullt med en katt när den plötsligt får för sig att hugga till, utan förvarning. Jag har varit med om detta ett fåtal gånger när jag varit för godtrogen.



När denna lilla parvel flyttade in till oss var jag högst tveksam. Visst, han var jättesöt. Men jag trodde att han skulle bli likadan som alla andra katter, lömsk och bitsk. Ack vad jag bedrog mig! Lite mer än 2 år har gått, och han är fortfarande lika gosig som när han var kattunge. Vill nästan jämt mysa, och är han på bushumör visar han det, till skillnad mot andra katter. Och nej, jag är fortfarande ingen kattmänniska. Jag är en Konradmänniska!



Howdy!

Tacos, mys, cider, fota och leka. Det bestod min gårdag av.

Grilla, mys, fota och bada tunna - det blir det ikväll.


Herråå!


Gravid i knäet?

Inatt drömde jag mycket underligt. Jag drömde att jag var gravid, men istället för kula på magen låg det lilla barnet i knäet. Minns att jag inte tyckte det var så konstigt, undrade bara var bebisen skulle komma ut?! Nästa sekvens har jag 2 barn. En som är stor som en 3 åring och en nyfödd, men de var födda samtidigt. Fascinerande att man kan drömma så knäppt.

Idag har jag fått pengar så jag slipper åka upp till Arjeplog och slåss. Men det är väl så förbannat klart att bilen ska gå sönder i samma veva. Stötdämpare och avgasrör pladdrade Jesse James om. Hoppas kalaset inte blir alltför dyrt. Hade ju tänkt lägga undan en del pengar, nu måste jag nog planera om lite tror jag.

Ska till Svenstet idag och träffa min jobbcoach, dollar samt apoteket.





Intärjuv.

Har vart upp på sckälet idag för intervju. Kändes som det gick hyfsat bra, men man vet ju inte. 1200 sökanden på typ 30 platser. Wellowell, vi får veta hur det gick om en dryg vecka. Duktigt nervös var man iaf, men det gick över rätt fort när vi satte oss och började prata.

Störigt det här med att vara arbetslös. Har blivit helt besatt av Big Brother, och iochmed att man inte har några tider att passa blir det att man sitter uppe halva nätterna och följer dyngan slaviskt. Höva. Men han är bra rolig, den där Danne!

Vad är detta?

Har nu legat och lyssnat på Beatrice - Wizex på repeat i nästan en timme. Jag kan inte må alldeles bra idag.

Tack Ånge, tack.

När jag flyttade från Svensta till Östersund för 2,5 år sedan fick jag en jäkla massa grejer av Östersunds kommun. Man brukar ju få det när man adressändrar till en annan kommun. Jag fick 10 bussbiljetter á 8 kr. Jag fick ÖP och LT i en månad. Jag fick några rabattkuponger på mat. Sen fick jag lite mer småkrafs som jag inte kommer ihåg. Hur som helst, rätt mycket kan man tycka.

När jag flyttade tillbaka på turingen väntade jag mig en hel massa grejer där med. Och vad fick jag?

Japp, ett sketet paket kaffe. Jäkla tur att jag dricker så mycket kaffe menar jag.

Thumbs up.

Jeha. Härlig lugn helg har jag haft. Gårdagen tillbringades i Klövsjö. Kikade runt en hel massa i byns största (?) hus. Många lösa trådar som jag hoppas flätas samman inom en snar framtid. För det skulle bli så förbannat bra! Den som lever får se, och blir det som jag vill så visar jag bilder.

Tänkte ut och gå snart i finvädret, men upptäckte att jag fortfarande har träningsvärk sen i torsdags. Jag måste bli bättre på att stretcha, helt klart. Tvätta ska jag göra, sista paret rena strumpor ligger i lådan.



Valter vid Långtjärna.


Nattblogg.

Den ena trevligheten efter den andra. Det går liksom åt rätt håll nu. Gilla på den!

Ätit mat och bowlat i stan idag. Vann 3 av 4 serier, men förlorade totalt. Hur gick det till egentligen? Spelade Hollywood sen, och där vann jag minsann 1 av 2.

Följde med till skogs igår. Kallt som fasen var det, så vi tände en eld. När vi sitter och viskar som bäst kommer 2 elks lunkandes förbi, tyvär utom skotthåll. 10 minuter senare kommer nästa älg travandes förbi, men också då helt fel läge. Kul att få se något iaf.

Annars då? Funderar på allvar att åka upp till Arjeplog och säga ett och annat till imbecillerna på GS. IQ mygga. Typ.


God natt.



Tarzanstigen förra helgen.


Timglas.

Helt inne i en Winnerbäck-period just nu. Lyssnar oftast på musik efter sinnestämning, och just nu är det Lars som passar bäst. Yadayada.

Min fina kamera funkar finfint. Vi kommer bli goda vänner. Bara man lyckas lära sig alla miljoner inställningar. Går inte direkt jämföra med kamerorna vi hade på media. Vanliga systemkameror med film. Korten fick vi själva framkalla nere i källaren. 8-3-2-5 tror jag tiderna var i de olika baden. Minns du Ida? Fan vad gammal jag börjar bli. Yadayada.

Ibland känns det som man baddar såren med salt. Typ. Varför gör man det egentligen? Jag tror att man tänker sånt man inte får tänka just för att man inte får.

Sjukt osammanhängande och konstigt blev det här. Vi lägger locket på och hoppas på fina älgar imorgonbitti. Förresten, när jag var liten och hade följt med Jesse James på jakt så såg vi en kviga. När vi kom hem sprang jag glad i hågen och berättade:
- Mamma, mamma! Vi har sett en piga!


Locket på var det ja.


No line on the horizon.

Piss skit och appung. Ungefär så skulle man kunna uttrycka läget just nu om man ville. Har alltså ingen lust med detta bloggande.


Men en sak skulle jag vilja dela med mig av.

"Du är tamejfan det styggaste jag sett i heeeela miiiitt liiiiiiv!"

Sagt till mig av en Rätanskarl i 60-års åldern. Helt gravallvarlig och med sjuk inlevelse. Det var roligt.

RSS 2.0