Fjollträsk i mitt hjärta?

På väg hem från huvudstaden. Smidigt med internet på tågen, så man kan döda lite tid. Just sett på Boat Trip, den var rätt rolig.

I fredags var det att åka direkt  från jobbet till Ånge, där jag, Jens, Annie och Nellie hoppade på 06.50, Mammet åkte med från Sundsvall. Lyckades sova nästan hela vägen, skönt och välbehövligt. Väl i Sthlm tog vi pendeln till Sollentuna till Linda, Love och lilla Svea. Sen till Upplands Motor för att kolla in "farbrors" nya, flashiga jobb. Tillbaka till Sollentuna, väntade på Kajsa och hennes pojkvän Mattias, sen mot Hagsätra tror jag det hette. Drack lite alkohol och ställde oss iordning innan vi åkte till en kompis till Kajsa. Bestämde oss framåt natten att dra ut en sväng. Gick på en klubb vid Drottninggatan och festade vidare. Då bartendern var en stor beundrare av min mamma (?) blev kvällen nästan pinsamt billig. När vi sen skulle hem fick Kajsa för sig att vara lite kaxig mot polisen som var ute på spaning, och det hela höll på att sluta med att hon inte fick följa med hem. Men efter lite tindrande med ögonen veknade konstaplarna, och vi fick gå vidare. Mötte upp Mattias och Elias, och efter en korv bar det av hem till Kajsa,

Lördagen började med iordningställande, och sen tränga in oss i Mattias lilla golf, mot Sollentuna igen. Namngivningsceremonin, som det så fint kallas, var trevlig. Svea Matilda Florgård blev namnet på lilltösen. När allt var klart somnade man i det lilla gästrummet vi fått låna för helgen. Mot kvällningen var det dags för mat, filéoscar med strips, mums :P

Idag har vi vart ut till Fisksätra och hälsat på, där det bjöds på våfflor och hemmagjord nyponsoppa. Tåget gick 16.30 från stationen.

Varje gång jag kommer till Sthlm kan jag inte låta bli att förundras över alla dessa stressade människor. Hur orkar man vara sådär stressad? Och sen var det det här med hyfs. Är man kille i Sthlm så verkar det som man får kommentera vad man vill på en tjej, utan att man ska bry sig. Jag tycker inte att det är okej, men vad är väl jag annat än en lantlolla?

Nae, det ska bli skönt att komma hem till Norrland, där jag kan vara mig själv för en stund! :)



Då uppkopplingen till internet inte är den bästa här på tåget kommer bilder till veckan, kanske kanske ikväll..


Sit down please.

I hopp om att hitta en soffa hoppade jag och David in i "The white Pearl", och styrde mot Östersund underground, Torvalla, Mio. Och där, precis vid ingången stod den och bara väntade på oss! Den perfekta soffan, med divan och allt, och i lagom prisklass. Brun, med breda armstöd, precis som jag vill ha den :)

image76

One of those days.

Idag har varit en sån där dag, då jag inte orkat göra ett skit. En sån dag som man helst inte går upp ur sängen ens för ett besök på toaletten. Och när tiden bara rinner iväg, får man mer och mer ångest att man inte gått upp. Att man inte städat, inte diskat, och inte heller packat upp väskan sen i helgen. Inte heller gått ner till tvättstugan och bokat tvättid. Inte handlat mjölk, trots att jag vet att David blir grinig när jag tar sista mjölken utan att handla ny.

Säg att jag inte är dåligast i världen, säg att ni också har såna här dagar. 

Inget träsktroll.

Häromveckan pratade jag med min bror Niklas. Han berättade då en rolig grej som utspelade sig för något år sedan då han och 2 kompisar från Klövsjö var på GIII på Takida. De sitter och smuttar på varsin öl då en främmande tjej kommer och frågar broder om han vill dansa.
- "Nej tack, jag dansar inte" svarar han.
Tjejen godtar inte hans svar och fortsätter:
- "Joo, kom igen nu, va inte så jäkla tråkig".
- "Tack, men nej tack" svarar han vänligt men bestämt.
Tjejen vill verkligen inte ge sig.
- "Men snälla då, bara en dans"
Niklas, smått irriterad svarar än en gång:
- "Nej, jag vill inte dansa!"

 Hon vänder sig då till Niklas svåger och frågar honom om han vill dansa, men även där går hon bet. Då säger person nr 3.
- "Niklas är inte singel, Ante är inte singel, men det är jag! Visst, jag kanske ser ut som ett träsktroll, men är det strosjöodjuret du vill ha, så varsågod!" 

Klockrena jävla människa!

Röv.

Hur normalt är det att bli stoppad klockan 05.09 av polisjävlarna? 05.09 i Brunflo-jävla-rondellen. Detta hände såklart mig igår morse. Fröken konstapel vinkar in mig, och jag var säker på att jag skulle åka på böter för en immig bakruta. Icke så. Fru konstapel frågar sen om hon får se mitt körkort. "Mmm" säger jag med skakad röst. Jag tar fram kortet, räcker fram det. Fru konstapel vill inte titta på Visa-kortet. Och jaa, jag var riktigt pigg igår.


Elkweekend.

Älghälga var i vanlig ordning svinskoj. Susade mot Svensta i fredags eftermiddag där det blev torget för att lyssna på The Relatives, som vanligt rockade dem. Vinpimpling hemma hos Ida en stund innan det var dags att bege sig. Ida fegade ur, och skyllde på en sån löjlig grej som att hon skulle jobba i lördags. Jag och Elle agerade latmaskar och liftade med Felicia och Robin mot Draupner. Nocturne spelade mellan strömavbrotten som inte var få direkt. Minglade på och hade trevligt. Efterfest hos Elle (som förövrigt absoolut inte skulle ha någon efterfest i helgen). I brist på sk rusdrycker spenderades natten med att kasta winergum i varandras munnar. Undrar just hur många som ligger under Elles soffa, as I write? Hursomhelst, somnade in inte tidigare än 7 på lördagsmorgonen.

Ner en sväng på byn på lördagsförmiddagen innan tröttheten, då jag knyckte Idas nycklar och somnade sött på hennes soffa. När klockan började närma sig halv 9 tog jag bilen bort till Svemarks för lite fördricka. Danne joinade, och där satt man till klockan började närma sig 11. Denna kväll var det Patriks Combo som stod för underhållningen, och de gjorde det riktigt bra, som vanligt. Kvällen till ära hade de skyddshjälmar, då ena medlemmen fick en flaska kastad på sig sist de var där. Jag och Lena rockade mest hela kvällen, innan det åter igen var dags för efterfest, då hemma hos Halvar (vad han nu heter). Holly Dolly, nyponsoppsbål samt klapp på ödla blev nattens undehållning. Hem till Lena lika sent som föregående natt, där vi somnade efter att ha "monchat" baconchips i några minuter.

Det obligatoriska bakiskäket bestod av Draupners grillspett, som vanligt helt delicious :)


G´natt.

RSS 2.0