Nog är det så.

Efter att ha tjurat på i en timme och verkligen försökt somna, ser jag mig besegrad. Kan nog inte slappna av riktigt utan tv vid sängen, då det blivit en dum ovana. Alldeles för mycket tankar i huvet för att kunna slappna av, jaa, det är tuffa tider nu. Och de senaste veckorna har jag vart en riktig surpuppa, snäst åt folk och varit allmänt nere. Slut på det nu, sådetså!

Annars går jag och väntar på lön, som förhoppningsvis kommer imorgon. Köpte en ny mobil för mina sista slantar i tron om att få lön i fredags, men icke sa nicke.

Har sen sist jag skrev:
Demolerat pärlan en aning genom att köra in i ett räcke. 1-0 till mig.
Dansat pimpeldansen på Symphony.
Bekännt alla mina synder för en konstapel från Uppsala.
Tappat 6 lådor öl i rulltrappan på centralstationen i Sthlm.
Tjatat till mig ett visitkort av en VD i hopp om att få jobb på ett dataföretag.
Varit vaken 38 timmar i sträck.


Min mami fyller jämnt idag, jättejämnt faktiskt. Så i helgen väntas kalas med schläkta, rooowligt!



Nejdujeflar, nu blir det en fyra för tre minsann!

Jag skiter i´t!

Nej, ingen sömn inatt heller. Har istället kikat på en hel massa youtube klipp. Nostalgi är ledordet - rederiet, gamla reklamfilmer, bloopers från 90-talet mm. Tänkte gå upp snart och göra lite te, sen är det bara att ånga på resten av dagen!


När jag såg dessa sista minuter av Tre Kronor blev jag lite känslig och fällde faktiskt en tår. Jävlar vad blödig man är.


Tron kissing du lyc.

Rubriken kan ni ju fundera på. Men franska har vi konstaterat att det är, och att min hitills dolda talang plötsligt visat sig. Trött kan man vara, ett som är säkert.

På jobbet idag sorterades det sidor, då en maskin var sönder. Skulle då säga kontrollant, men istället blev det kontrollerare och kontrollantör innan jag kom på rätta ordet. Hur var det med svenskan egentligen fröken Halvarsson?

Var übernära att försova mig imorse, men vaknade på sista snoozen. Tur, då jag lyckades med bedriften redan igår. Min sömn är verkligen inte som den ska. Trött när jag inte ska sova, klarvaken när jag ska. Känns rätt uttjatat detta ämne från min sida, men på förmiddagsveckorna får ni helt enkelt stå ut med det.


Nepp, nu blir det tefika med skruttarna.

Here we go again.

Tyckte idag när jag åkte från jobbet att bilen lät ovanligt högt. Tänkte att det säkert hade något med kylan att göra. Men husets bildoktor tar en titt där bak och konstaterar att avgasröret har gått av precis innan ljuddämparen. För min del kan det gärna få vara så, för jädrans vilket vroooom det är nu! Låter som värsta formel1-åket, I like! Dock tror jag inte herr besiktningsman skulle uppskatta det lika mycket som jag?

Nu är huvudet tungt vill jag lova. 31 timmar utan ens en liten, ynka blund. Jag citerar Görel; MADNESS!

Lightaway.

Efter 2 timmars vridningar i sängen ger jag upp. Goooooooooood moooooooorning Vietnaaaam!

Funderar starkt på att köpa ett par skridskor idag. Varenda jävel i denna by verkar ha fått dille på det här med bandy. 20-25 st är dom som åker varje dag. Och inte kan ju jag vara sämre! Ik fjäll damer - det skulle vara något det! Ohye.

Plump och Hollywood.

Igår lirades det plump och hollywood i Fååker. Väldans trevligt, även om det inte alls gick min väg. Länge sen man spelade hollywood nu, riktigt roligt kortspel det. Mer av den varan tack!

Trots den bitande kylan startade pärlan idag, blev så lycklig att hon tom fick en puss! När jag sen hade åkt några hundra meter kom ett ljud som jag aldrig hört förr, ett högt och pipande ljud som inte var av denna värld! Stannade, och då blev det tyst.. Knepigt som fan..

Welloweell. Ska upp om 5 timmar för att jobba, jippi som fan. Efter nästan 2 veckors ledighet ska det bli skönt att få rutin på dagarna igen. Dock är det rövigt att starta med förmiddag - det värsta tänkbara! Men å andra sidan, snart har man ju semester på obestämd tid. Jag blir så lat när jag inte har några måsten vilket resulterar i att jag sover 10-11 timmar per dag. Icke bra.

Håller på att lyssna in mig på The Killers nya skiva. Det verkar lovande so far.

Förresten kan vi lägga till en julängel till listan på förstörda saker här i jul. Men den var rätt ful, så inte gråter jag över det.


"I`m on my knees, looking for the answer."

Rövdag.

Idag är en sån pissdag man inte skulle vaknat överhuvudtaget. Började med en konstig dröm, och sen dess har dagen bara gått utför. Konstigt det där, hur en dröm kan påverka en så mycket. Att det kan få ens hjärna att gå på högvarv, runtruntrunt. Att huvudet bankar och kroppen värker gör det hela bara värre och värre. Nu ska jag kika film med resten i huset, och imorgon kommer jag vakna med ett leende på läpparna. Punktslut.

Gott nytt.

Ett tag sen man skrev nu, men har helt enkelt njutit av ledigheten, jul och nyår. Inte vill man blogga då heller!

Julafton var riktigt mysig! Var i Klövsjö hos Leif och Görlin. 14 stycken var vi. Massa god mat, finfina klappar och massa spelande - wii och "Med Andra Ord." Mao är definitivt det roligaste sällskapsspelet jag någonsin spelat!
Juldagen började hos pappa, och sedan skalet. Riktigt roligt, dansade en hel del, tjötade med folk, knäppte kort på kräks mm. På vägen hem upptäckte jag att min plånbok var stulen. Snorungar som inte vet skillnaden på mitt och ditt, förbannad man blir!
Mellandagarna har det inte gjorts många knop, mest softat runt i långkallingar och mystofflor och ätit choklad - som det ska vara med andra ord. Nyår uppe i Bryngel. Lugnt och trevligt, god mat och gott sällskap! Tomten utanför fönstret var dock riktigt creapy!

Mitt nyårslöfte i år är att bli mindre klantig. På 8 dagar har jag pajat 2 vinglas, 2 vanliga samt en skål. Utöver detta har jag spillt en massa utan att förstöra. Jens tycker jag ska köpa såna här plastmuggar som barna har. Jag börjar tro att han har en poäng.


RSS 2.0