Jag är killen med stil, den coola killen.


Det här måste vara det absolut roligaste i Idols historia. God damnit. 

Back to prom.

Veckorna rullar på som vanligt. Dock är jag inte frisk än, men jobbar gör jag. Börjar bli måttligt less på det där stället nu igen vill jag lova. Klart det blir dålig stämning när det varslas till höger och vänster. Börjar få tankar på Norge igen nu. För vem vill vara kvar på ett sjunkande skepp? Inte jag. Följer du med?
Mycket trevligt förra helgen hade jag, i Dalåsen i fredags och Svensta i lördags.

Har inte så mycket att förmedla just nu känner jag. Förutom att Volbeats nya rockar rövva av er alla.




Oj, måste se klart Zohan innan jöbbet.

The smell, oh the smell!

Jag skrev ju igår att det stank av snuset. Igår visste jag inte vad stank var. Idag vet jag det. Och det luktar inte vanligt snus för fem öre! Det luktar som en blandning av 20 kilo cigarettobak och en kemisal proppad med massa syror och skit. Jag som äntligen börjar bli frisk känner magen vända sig när jag går utanför sovrummet. Så nu har jag stängt in mig, och vägrar komma ut innan skiten är borta!




Snuset, som nu intagit ugnen.




Ett desperat rop på hjälp.

Kvinnfolk, hör opp! Jag ber om råd hur jag skall göra med min karl. Ni förstår, han lyssnar inte på mig. Nej, han bara ignorerar mig, och jag känner att jag tappar mer och mer kontroll varje sekund. Saken är den att han beställt snus som man gör själv. Denna byggsats kom idag, och detta ska tillredas i köket. I mitt kök! I 24 timmar! Jag ber honom att vänta till helgen, då jag inte kommer vara hemma, men icke. Nu puttras det för fullt i köket, och inte nog med det - det stinker! Så, har ni nåt tips på hur man får fason på pojken? Är slaget redan över? Kanske jag ska skicka honom på uppfostringsanstalt?



Medda i Gnås.

Skrev till David på väg hem från jobbet att jag ville ha nåt riktigt gott till middag. Svaret blir att vi är bjuden på middag, härligt! Förrät nån slags lax tårta (?), tjäder, potatis och sås till varmrätt. Kaka, hallon och grädde till efterrätt, mums! Spelade sen kortbingo, men det gick inte så bra för mig. Tacka fan när man får så dåliga kort..




Ett axplock från förra helgen. God natt.



Alltid är det något.

Besiktning på Mazdan igår, och det gick såklart inte bra. Jaja, antar det är sånt man får ta när man har en gammal bil. Tröstades iaf av mamma som bjöd på mongolisk på eastern, och jag tror jag aldrig ätit så mycket :)
Sen har mobilen sagt upp sig. Det går ofta inte att svara när någon ringer eller ringa, och sms får man hålla på en evighet för att få iväg. Ingen hejd på eländet, haha.


Riktigt rolig helg! Fredag med Ellinor och Svemarkstöserna, först pizza och dricka, sen Dryparn. Röjde på, och träffade många härliga gamla godingar. När jag dock fick för mig att shotta snurrade det till ordentligt uppe i hjärnbalken, och jag fick med mig en jacka hem som jag inte vet vems det är. Tokigt det kan bli.

På lördag var fest uppe på Villa. Emelie skulle firas myndig, och det med bravur! Mat i mängder, vin och ett oerhört gott humör hos de flesta fick det att bli en kanonkväll! Det dansades på bron, det kramades överallt och här och där var det djupa diskutioner om allt mellan himmel och jord. Avrundade kvällen med att prata om tro, och jäklar vad smart man kan vara runt 2 på natten.


Vilken underbar dag.

Det är mörkt och kallt ute. Jag fryser och är trött som tusan. Jag ska snart åka och jobba. Men vad tusan gör väl det när man har Volbeats nya att lyssna in sig på :D

RSS 2.0