I brist på annat.

Jag har lite för mig såhär på nattkröken, och sitter och kollar igenom en hel massa bilder. 28 G närmare bestämt som man samlat på sig genom åren. Här kommer därför ett axplock av bilder från härliga minnen. Såna där bilder som man blir glad av helt enkelt.


 

(tilläggas bör att jag började med detta inlägg igårkväll.)


Lycka är..

Forum! Jag skiter i allt vad fasen utlandssemestrar och annat skoj heter just nu. Så länge jag får åka på forum 2 gånger per år är jag världens lyckligaste tjej! Ungefär såhär lycklig faktiskt. Påsarna under ögonen är av ljuset, je löver!


Music baby.

Har suttit från 6 till nu och letat musik. Och jag har hittat mycket bra musik, helt klart. Men när blev jag en house-tjej egentligen? Nåja, omväxling förnöjer. Har nu en riktigt bra playlist inför forum. Enligt mig iaf. Men jag har en känsla av att min musiksmak kommer bli aningens nedröstad på forum.

Annars då? Jag har gått och blivit sjuk för första gången på ett halvår. Lagom till att jag ska jobba 6 dagar i sträck. Måtte jag bli frisk tills nästa vecka!


Nä, jag är för trött för att ens försöka mig på det här. Hej.

Bakfull.

Nej, jag är inte bakfull. Inte ens ett uns. Men idag ska jag banne mig vara det hela dagen. Dvs, ligga och dega framför how i met your mother, äta pizza och sova. Sen ska jag till mamma och smälla i mig ännu mer mat. Amen to that!

Ännu en grym kväll i Sundsvall igår. 90-tals disco - förstå hur roligt! Babsan var där och svängde runt, och jag var snäll och gav honom en kram. Snackade en hel massa med Rolf Lassgårds brorsa. Galet roligt, som vanligt!


Sundsvall, vill du gifta dig med mig?

Det här med matlagning.

Jag tycker att det är ganska kul att laga mat, det gör jag. Men att laga endast till sig själv är fasen dötrist. Man vill ju höra att man lyckats, att maten är god liksom. Därför blir det ofta så att jag äter hos mamma, eller kokar nudlar (hej gymnasietid!). I-alla-fulla-fall så fick jag lite lust att laga mat i tisdags, baconsås såklart. Allt gick bra och jag kände mig duktig där mellan kastruller och stekpannor. Ända tills jag ska pressa ned vitlök. Med en kamprad-press. Vad händer? Jo, den pressade vitlöken kommer ut från fel håll och hamnar i vänstra ögat, på pannan och i håret. Tack IKEA.

Nästa dag står pizza på menyn. Och vad händer då? Jag lägger översidan av handen på ett kokhett galler - tre finfina brännsår. Summan av kardemumman - jag ska inte laga mat. Gudarna vill att jag ska fortsätta snylta hos mamma och köra drive in.


Annars så tycker jag att det är himla trevligt att bli väckt klockan 5 på morgonen av en felringning. När jag blir pensionär ska jag sova till minst 1. Bara för att man kan!

En dålig sak.

En grej som är helt åt skogen med att bo i Sundsvall är att jag inte har någon mekaniker till blixten McMazda. Hemma på Turingen var det ju bara att be Jesse James kika på kärran. Han sa vad som var fel, jag köpte grejer. Klart-å-betarrt liksom. Men nu då? Nu när pärlan hoppar fram likt en groda när man kör på ettan. Ska jag måste uppsöka en riktig mekaniker för andra gången i mitt liv?

Nej, det här känns helt fel. Jag är en lant-tjej som är van vid att saker fixas hemma, spelar nästan ingen roll vad problemet är. Nörd.

Dagens ros.

Vi vill tacka en underbar tågpersonal med tre buketter vackra vårblommor, Fredy, Sofia(?) och ytterligare en till som arbetade då vi åkte från Stockholm till Östersund 22 mars klockan 7.58. Vi hade aldrig klarat oss utan er hjälp! Ni hade gott humör och gav oss fin service. Tack!

Två Östersundsbor med kryckor och opererade knän

 


Jag och Fredy kan det här med service, jajamen tågmästarn!


Sagan om Emelie.

Det var en gång en prinssesa som hette Emelie som fyllde 22 år. Högtidsdagen skulle firas, och det med pompa och ståt. Hela hovet bjöds in till slottet. Prinsessorna tog på sig de finaste galaklänningarna de kunde finna. Finast var såklart Emelie med sitt långa bruna hår toppat med tiara. Prinsarna bjöd på mat och prinsessorna tyckte att det var väldigt gott. Prinsessorna dansade med sina böljande klänningar ända in på småtimmarna. Men förtrollningen bröts när den ena av prinsessorna slog sönder sin stortå. Då kom alla grodor fram igen.

Snipp snapp snut så var sagan slut.


RSS 2.0