Black moon lovers.

Mjää. Tillbaka i vardagen.

Tillbringade några dagar i Sundsvall. Shoppade lite för min sistaste sista lön från acb. Jeans, några tröjor och "Män som hatar kvinnor" fick följa med till Turingen. Och en annan film jag fick av en Siba-snubbe. Tack du! 
Kräftkalas på tisdagen. Riktigt goda kräftor, men jeflar vad trökigt det är att skala de små rackarna. Anyhow. Hoffmaestro och vin på det. Fint. 
I onsdags besöktes folket uppe Korsta, och jag fick äntligen träffa sötaste lilla Harry. Men, vilken gosunge! Fikade mycket god svartvinbärssaft och sockerkaka. 

Gårdagen fördrevs i Svenstavik på rekryteringstjosan. Jomenhejdu vad lite acbfolk det var. Galet. Lunchade kebab med Ellet på Värds, och surrade på i flera timmar. Saknat den jäntan när hon vart ute på semester.

Nu ska jag ut och plocka vinbär. Si.

Yuck.

Men vad är det med mig? Inatt hade jag göront i huvudet, ett konstigt tryck över bröstet och somnade inte förrän 4-5 någon gång. Schwinefluuuu? Nja, men creepy var det iaf.
Anyway. Ska ta och packa lite grejer, sen beger jag mig till mammuten. Tänkte att hon skulle få äran att skämma bort mig några dagar. Ni vet, laga den goda köttfärsen som bara hon kan och såna grejer.

Förresten, varför har ingen informerat mig om denna cover? Jag blir ju banne mig förbannad, för så bra är det!


Fejan.

Alltså va? Det finns en facebookgrupp som heter "Järnvägsövergången i Skanderåsen". Hallå? Nog för att man har sett onödiga och konstiga grupper förr, men det här tar iaf mitt förstapris.

Idag ska vi upp till Högen på middag. Äkta italiensk lasagne. Men gött!

Tjing.

Jeha, vad ska jag förtälja idag tro? Har varit till Svensta idag och hälsat på fröken Mårtén. Det gav ju mycket, som vanligt. Sladdade hem och slängde ihop en pizza lite snabbt och den blev inte dum ska jag säga er! Tog sen en timmespromenad med Zilvet. Blir en imorgon också, fast då på förmiddagen.

Kollade på Järvheden i måndags, vilken man! Blev helt kär i en av hans låtar, främst refrängen är så härlig. Here we go.



Dull.

Jag har tråkigt. Bjussar därför på lite bilder.





Pukfest pukfest hela dan.

Fasen vilken toppenhelg jag haft! Började i fredags med att susa in till stan. Där shoppades det lite, subway och sen upp på Körfältet för tillfixning. Ut till Valla för vinpimpling och wii. Dängde alla på bowling, åtminstone en gång. In till stan på Marité. Kul, även om alkoholhalten var i högsta laget.

Lördag bjöd på en hel massa festligheter. Båtåkning, badminton och crocket. Badade tunna i flera timmar och mådde som en gud. Dopp i sjön, 15 kalla grader. Pratade strunt och skrattade som sällan förr. Framåt kvällning susade vi in till stan för nattamat, och jag fick mina efterlängtade chili cheese. Vid elva gav de andra upp, då jag beslutade att åka på Fröjdholmen. Kom dit lagom till stängning. Inte okej. Finns det alkolås på telefoner? 



 

Dålig tjej.

Lyckades inte riktigt med löftet ett inlägg om dagen i en vecka. Dålig tjej. Men hey, jag kan berätta för er att jag inte hade tillgång till dator för jag var ut på äventyr. Och det måste ju vara en bra anledning till att slippa? Det tycker jag.

Idag blir det mer äventyr. Emelie vet när det är dags att dra ut sin koschin ur hålan. Så nu svirar vi om, lägger på ansiktet och drar iväg med viva la mazda!


Adios amigo!

Huva.

Jag blir så fruktansvärt less på folk. Tror jag ska isolera mig från omvärlden så man slipper skitprat och svikna löften.

Idag tog jag mig i kragen och sprang en sväng, och när jag var som längst bort i byn börjar det ösa ner. Och då pratar vi verkligen spöregn. Jag tror att Gud försöker säga mig något. Att jag inte ska röra på mig, att jag ska fortsätta vara en soffpotatis. Ja, så måste det vara!


The joke is on me.

När jag och Elle var på bajamajan på countryn satt där en tavla av ca 15 gamla kungligheter.


Ellinor pekar och berättar exakt vad alla hette. "Det där, det är Prinsessan Victoria och där är Kung Gustav III" osv. Hon rabblar alla namnen och jag kan inte för mitt liv förstå hur hon kunde veta det. Hennes kunskaper har ju aldrig uppenbarat sig på detta vis tidigare. Jag blir nästintill förbannad och kräver att hon ska berätta hur i helsike hon kunde veta detta. Hon flinar och pekar på en liten text under tavlan där alla namn står. För en minut eller två trodde att jag hade en begåvad vän..

Tvångstankar.

Dagens i-landsproblem. Alltid när jag är inne på Facebook måste jag kolla igenom alla taggade bilder på mig själv. Just nu 146 st. Och det kan bli 10 gånger per dag ibland. Om jag inte gör detta går jag och tänker på det ända tills jag kollat igenom allihop igen. Störigt värre.

Idag har jag faktiskt lite att stå i. Laga lite lunch först och främst, nudellunch it is. Posta lite brev, ringa lite samtal och söka lite jobb. Laga pastamiddag med söös. Efter det ska jag ta en långpromenad med hunden och rensa lite i skallen.
Gillar på den.

Kåntry.

Äventyret igår fick ett snabbt slut, då däcket gav upp på väg mot Klövet. Men det var skoj ändå.

Bjussar på några bilder sen helgen.


Aint no cure for the summertime blues.

Jiiiihaaa! Igår var jag indian, och en jobbig jävel sa att jag var grym. När jag kom hem inatt hade jag disco. Nellie tyckte att jag var jobbig när jag kastade ost på henne. Nellie kan va en galen.

Nu ska jag ut på äventyr.

Sömmarfäst.

Country. Redigt kul var det igår, och inte heller så kallt som det brukar kunna vara. Öl flödade, och alla var på gott humör. Det åts nachos och köptes hattar. Romplanering på hög nivå. Mojito - ge mig. Drack upp mina cider på vägen hem vilket resulterade i attackdäckning någonstanns mellan Ljunganbron och kraftverket. Smart tjej!

Var fram på byn på sommarfest tidigare idag. Köpte lotter och vann ett ritblock. Min otur börjar vända känner jag. Badade sen en sväng nere i bursnäs. Svalt och gött i värmen.

Nu sitter man här och undrar lite på vad man ska göra ikväll. Country igen, sommarfest eller agera chaufför här på bygda? Ska iaf slänga på lite smink så får man se vart det slutar.


Herrå.

Neudu.

Tänker inte skriva ett ord om hur dålig jag är på att uppdatera. Däremot har jag ett löfte till mig själv, och det är att skriva minst ett inlägg om dagen i en vecka. Fjuttigt? Kanske, men en början iaf. Och vilken underbar fredag att börja på!
Albinat 3 dagar den här veckan. Förjefla härligt är det kan ni tro! När jag blir stor, då ska jag också ha en båt. Fast inte så stor, och så ska den gå fort. Så fort att man kan åka vattenskidor efter. För det är en av mina många talanger.
Efter dessa underbara dagar ute till havs börjar jag mer och mer se ut som en kräfta. Ungersk olja är bra skit, fast kanske inte om man är ute på sjön en hel lång dag. Nåväl, nog om det.

Ikväll blir det förhoppningsvis country, om man får tag i nån chaufför vill säga. 

Jag avslutar med att säga skål - och att jag just nu älskar det ansvarslösa livet! 



Såhär såg man ut på countryn för 3 år sedan. Jisses vad tiden går! 

RSS 2.0