Jewhl.

Kort update, då jag är så trött att jag knappt orkar hålla ögonen öppna.

Julklappsjakt har stått på schemat idag. For in redan efter jobbet imorse med gnissel lill-nissen. Gick till en början oerhört bra, hittade snabbt fina klappar. Efter några vändor framochtillbaka genom stan åkte vi upp till Lillänge, därefter IXO house, som fick bli den sista anhalten. Hämtade upp Emelie och Simon och sladdade (bokstavligen) söderöver. System, Dollar och Klövet - och till sist hem! Nu är jag så trött så trött efter att ha sovit 1,5 h på 30 h.

Måste bara skriva av min ilska gentemot all denna sablans julmusik.. Ursäkta om jag låter som en hater, men nån måtta får det väl ändå vara? Jag blir tokig! Jag äter hellre äcklig sill än att höra en sekund till av t ex "All i want for christmas is you". Och då är det fan illa. Hallelujah och gnistrande stjärnor, hej tomtegubbar och fan och hans moster. Nej, på det hörnet vill jag inte vara med. Skärpning P3!


Nu sover jag inom 3 minuter, jag lövar.

Julstök.

Sov skitlänge inatt - ca 13 timmar tror jag. Sen dess har det städats som bara den till ljuva toner av självaste Eilert Pilarm. Vilken man! Julkänslan infann sig verkligen när han brölade ut White Christmas!

Ikväll blir en lugn kväll med spel och kanske någon öl. Sweet.

Humor.

Hörde 2 roliga ordvitsar idag på musikhjälpen, som jag skrattat åt hela dagen! Då jag inte fått vidare gensvar vänder jag mig hit.


- Varför är bladlöss så små?
- De har stannat i växten!

- Hur många tyskar bor i Göteborg?
- Göör-many!

Är detta roligt, eller har jag kass humor?

P3-nörden är lycklig!

Sömnlös på Turingen, liggandes och lyssnandes på musikhjälpen kände jag att det var dags för mig att önska en låt. Slängde iväg följande sms 02.19: Keep on rocking in the free world  - Neil Young! Finaste Kitty, spela denna låt för Ellinor - den bästa gitarrhjälten som finns! Keep up the good work, ni rockar! / Sophie .
02.40 ringde Fredrik, producent och frågade om jag ville vara med. Darrig svarade jag ja, sen följde 5 minuters långa andtag för att lugna mitt stackars bultande hjärta.
Gick förvånansvärt bra, trots att jag trodde jag skulle fainta varje sekund. Önskade låten, berättade om hur bra Ellinor är, snackade om våra gitarrer samt tackade för ett bra program. Skickade sen in bild på Ellinor och Fender Bendern, som nu finns att beskåda på musikhjälpens hemsida..
Ingen big deal kanske egentligen, men har man en liten crush i Kitty så blir det en big deal helt enkelt :)  


Önska ni också, pengarna går till flyktingar världen över!  Sms:a låt, artist samt motivering till 72955. Kostar en 50-lapp, men lätt värt det! :)

Vilken jefla kick!

Denna dagen kommer bli sjukt bra, även fast jag vart vaken hela natten! Jag hoppas någon kommer bli lite glad idag - för det är då jag iaf! :D Skriver ikväll vad jag snackar om.. Men en liten ledtråd kan ni få - Neil Ung...

Komkom John!

John Blund vill verkligen inte hälsa på mig inatt.. Helt klarvaken är jag efter Lösvikt med Robert Gustafsson samt lite One Tree Hill. Nu känns det ganska meningslöst att somna, ska upp om mindre än 3 timmar. Undrar om man kan få läkarintyg på att man inte kan jobba förmiddag, som många får som inte kan jobba natt? Isf skulle nog halva skiftet få det..


Jag har tänkt mycket nu ikväll. Är det en typisk tjejgrej att överanalysera alltallt in i minsta detalj så fort det är något man inte riktigt gillar? Man vrider och vänder på alla aspekter så att en liten grej kan bli hur stor som helst i ens huvud. Är det någon som känner igen sig? För man känner sig sjukt löjlig samtidigt som man inte kan låta bli att tänka på det viset.

Nej, nu pratar jag i nattmössan - som uppenbarligen inte sitter på mitt huvud.

Fuji.

Att jobba 3-skift är inte det roligaste. Värst för min del är förmiddagsveckorna. Upp 04.20 och hemma vid 15.00, långa dagar blir det. Och när man sen inte får in rutin på sovningen, utan sover 2 korta pass per dag istället för ett långt - då är det inte kul. Jaja, det är ju inte så länge kvar nu..

Hämtat en magsjuk plutt i Klövsjö idag. Så nu springer man och tvättar händer stup i kvarten och håller tummarna att man ska slippa pjuksjukan.

Beställt 100 st bilder från fujidirekt - för endast portot som kostade 29 :-. Bl a korten från julbordet i fredags samt en hel hög andra bilder. Billigt och bra, passar mig fint!


Tänkt en hel del idag på mitt liv - boende, jobb osv. Kom fram till att jag är nästan helt tillfreds med livet just nu, även om det finns en del kvar att bearbeta. Skönt att bo hemma faktiskt. Det bästa av allt är att jag och mina systrar har kommit mycket närmare varandra nu. Vi skrattar, dansar och skämtar mest hela dagarna. Fina är dom, skruttarna.
Jobbiten kom jag dock inte så långt med. Man skulle verkligen haft en idé, och startat eget. Jeflar vad coolt det vore!


Love is my drug.

John me - Love is my drug. Helt kär i den låten. Typiskt att jag ska fastna för låtar som har lite sådär plingplong känsla, samt inte så många textrader. Då kan ju tom jag lära mig den utantill liksom.

Bra dag på jobbet idag, har skrattat och dansat och flamsat på. Skönt att det är lite bättre stämning nu. Det behövs. Fruktsalladen och Bretta kan det där med att muntra upp en när man är lite blue.
Dagens sämsta är skåningar i radio. Det är en ekvation som aldrig kommer gå ihop för mig. Musikhjälpen är annars ett riktigt underhållande program. Kitty är bra skit.

Pizzadag idag, somnade sen på kökssoffan, longlongtime. Nu kommer man väl inte kunna sova förrän flera timmar. Bäsch.

 
Sophie - tydligen orekorderligare än kopparbergs cider.





Ta mig tillbaka till sommar, sol och Göteborg. Bara för en dag.

GH-lir utan glögg.

Spelat Guitar Hero i helgen, ätit gott och druckit vin. Inga pepparkakor, och ingen glögg, men ack så gemytligt. TP och pictionary, chips och razz. Finfint måste jag säga. 

Julbord i fredags på jöbbet, det var trevligt värre. Utan lax och ägghalvor dock, men prima skinka - jepp jepp. Jag fick  agera papparazzi, ska framkalla korten och göra ett kollage. Som Peter sa; alltid retar det nån jävel. Och nog jävlar hoppas jag att det retar någon.

Varslad igen, denna gången är slutdatum 28 februari. 19 plats på listan, så chansen är minimal att få bli kvar. Lätt att hitta nytt jobb när man bor som man gör och i dessa tider - niet. Well well, på nåt sätt löser det sig nog.

Julen nalkas, och inte en endaste julklapp är inhandlad. Men har bestämt mig för att bara handla till barna, så det blir bara runt 6 stycken. Julafton kommer tillbringas hos morbror Leif i Klövsjö, juldagen hos paps. Skönt att slippa flänga runt en massa, brukar kunna bli en hel massa bilåkning. Sen på kvällen blir det såklart skalet - det ser vi fram emot ja-a!


There you go bjuken!

RSS 2.0