Turingshäng.

Nu har jag arbetat min sista dag på Acb. Några tårar blev det, och vemodigt var det när man städade ur skåpet. Men överlag känns det helt okej. Jag och Anna bakade fina (?) tårtor som blev mycket uppskattat! När klockan närmade sig hemfärd var det nästan som man inte ville åka. Men ska in till staua och bowla med skiftet ikväll, så får träffa allihopa ändå. Ellinoret ska chaufföra åt mig, hon är snäll den kvinnan! Förövrigt ligger hon och rävsover i min säng just nu. Kan dock behövas då natten kan bli lång.

Gårdagskvällen var mycket trevlig! Ellet kom strax efter mig runt 23 snåret. Lite vin, mer surr, mest skratt. Jesse James var också med på ett hörn, och det razzades. Alan Jackson och Larz Kristerz avslutade kvällen.


Idag blir en bra dag.


2 to go.

2 arbetsdagar kvar innan man är en fri människa.. Detta ser jag inte fram emot för fem öre dessvärre. Visst, är säkert gött i en vecka eller två, men sen då? Ska man bli en sån där människa som slaviskt följer "Days of our lives"? Blir man osocial och folkilsk när man mest bara går hemma? Kommer jag att äta ihjäl mig? Är livrädd att jag kommer bli en lat och bitter jävel.. Nåväl.

Skidade igår med, och känner att det är en motionssport jag skulle vilja hålla på med. Tur att man kommer på det nu, när vintern är slut om nån månad. Jaja, härligt är det iaf, och Zilva verkar gilla det med! Tänkte ut idag med, men jisses vad mycket snö!

Imorgon ska jag och Fruktsalladen göra tårta till skiftet, och jag kommer säkert börja lipa. Fy.

Fat tuesday.

I know, jag är sämst på det här. Att få till ett jämnt flöde verkar som en hopplös sak. Det går liksom inte..
However.

Tyringsbarty i helgen. Trevligt värre om jag får tycka. Guitar Hero, dansmatta samt singstar. Ingen dålig kombination. Dock var agent 007 på krigsstigen och dödade de flesta, mig sköt hon så jag föll från en stol den rackarn! Några kräks, några däckningar samt ett djupt samtal om smink och ideal senare beslutade de sista tappra att det var dags att tillkalla John. Nästa gång hoppas vi på fler glada själar som är villiga att utveckla detta med teman.
Trodde att min kamera var trasig, men det är den icket, och det är bra skit. Dessvärre knappt några kort sen i lördags. Bjuppar på en Görel i snebena och slips:




Bakishäng med pizza, körv och Djävulen bär prada, fiint!



Nu på förmiddagen har jag och Zilva varit ut en tur på isen. Testat hennes nya sele, och den funkade jättebra! Trodde att hon skulle dra åt sidorna eller inte vilja dra, men jag är glatt överraskad. Hon drog riktigt fort ibland, och hon verkade tycka det var roligt. Så imorgon blir det en till tur!

4 dagar kvar på jöbbet nu.

Bland lysmaskar och direktörer.

Då mellanslagstangenten är väldigt osammarbetsvillig har jag ingen egentlig lust att blöögga. Man får gå tillbaka hela tiden och slå ned tangenthelvetet.

However. Dagarna flyter på, och nu är det mindre än 3 veckor tills man lämnar stället som varit som ett andra hem i över 2 år. Vemodigt, känns det. Lite skönt, lite jobbigt. Eller mest jobbigt. Arbetsmarknaden är tuff nu minsann. Och gå arbetslös på Turingen är inte något jag ser fram emot faktiskt.


Men jeflar, jag måste platta håret innan jöbbet, heipa.

Burr.

Kallt är det minsann här på Turingen. Imorse var det 25 grader, huva! Nu är det dock bara 19.

Idag har det körts in massa ved, hela 13 lass blev det till slut. Jaa, jag måste få skryta lite om hur duktig jag är, eller iaf kände mig..

Imorgon blir det staden med Ellet och förhoppningsvis Göret, ska bli riktigt skoj det! Blir så långt emellan man far in till stan, mycket nöje. Inhandlas ska hörlurar, lite smink och förhoppningsvis massa kläder. Hoppas det finns mycket fint, känner mig rik och slösaktig ;)

Duschen neu.

Jens erkänner.



Jesse James kommer ut ur garderoben...

I-rony.

Sitter här och diggar Sophia Somajo, riktigt skön låt de där.. Har nyss byggt ihop 1 av 3 garderober, svårare än man kan tro, trots att man håller på med skiten vareviga dag.

Cred som fan till Ellinoret som pimpat bloggen - jag är beyond nöjd! Tacktacktack raring!

Igår firades mamma med släkten här hemma.. Massa god mat och dryck. Trevlig kväll i det stora hela! Avslutade kvällen med 2 partier "Med Andra Ord", som jag älskar det spelet. Det blev inte direkt tråkigare när min 83-åriga mormor skulle vara med. Sällan har jag skrattat så mycket! Här följer några exempel på hennes klockrena kommentarer!
- Mormor ska förklara ett ord, men ser inte riktigt vad det står.. Efter cirka 30 sekunders kikande utbrister hon : "Nämen, det står ju kondom" och brister sen ut i ett fnitter som inte är av denna värld!
- Mamma ska förklara Jordanien för mormor, men då mormor inte är så väldigt allmänbildad delar hon upp ordet och ska först förklara jord. Hon förklarar : "Som vi bor på, inte solen", varpå mormor tvärsäkert svarar : "Månen!".
- Mamma ska förklara Byfåne för mormor och hon börjar förklara ordet by : "Som vi bor i, som är litet" och mormors svar blir "Skithuset!". Jag har ingen aning om vad hon tänkte med där..
- Mormor ska förklara ett ord och säger: "Väldigt nära släkting." och mamma gissar: "Mamma, pappa, barn, syster, bror." Mormor säger: "Ännu närmre släkting", och mamma funderar vad som kan vara ännu närmre än det hon sagt. Tiden tar slut, och mormor är arg för att mamma inte kom på vad det var. "Det var ju farmor fattar du väl!" säger hon.. Ännu en gång har jag inte en aning om vad hon tänkte..

RSS 2.0