Dagens skratt.

Kille runt 16 kommer med sin pappa som ska handla kaffe.

Killen: Vad är det som ingår till kaffet?
Jag: Ehm, ingår? Vad menar du?
Killen: Ja men det står ju att det ingår påtår. Är det någon slags kaka eller?


Luring.

Jag lurade er lite igår. Eller ja, till arlanda var jag, men tyvär inte med planer på att åka vidare någonstans. Hängde med Grannas för att skjutsa hennes päron som skulle till Thailand. Avundsjuk är förnamnet. Tåget de skulle åka var inställt. Surprised? Niet.
Väl tillbaka i Sundsvall blev det tacos, mintu och hejdlösa skrattanfall. Gick sen ut och dansade, spelade black jack och drack en rosa drink. Tjänade 100 kronor genom att säga att en tröja var röd. Trevligheter till tusen.

Freeesten, varför har man inte fickplunta med sig oftare? Vavava?

Ske ma?

Nu tar jag och Emi G och roadtripar ned till arlanda. Om jag kommer tillbaka eller om jag fortsätter vidare på äventyr är oklart. Jag återkommer!


Kalabalik.

Dagar och veckor som de senaste är det inte överdrivet roligt att jobba på tåg. Folk är less och trötta efter inställda och sena tåg. Jag har lyckligtvis varit hyfsat förskonad från megaförseningar. Och faktum är att resenärerna på tågen jag har åkt har ändå hållt humöret uppe. Det måste vara den norrländska luften som göre!

Idag kommer förhoppningsvis Mira, Marcus och lille Harry och hälsar på, det blir roligt!



Monkey needs to dance.

Jag och Elliiicious hade photosession igår innan vi drog ut. Dä-va-kyl!




Slut som artist.

Vavavoom, efter att jobbat 12/13 dagar i sträck är jag ledig hela 2 dagar. Härliga tider!

Grönt grönt grönt är mössan på mitt huvud.

Jag är inte den typiska tjej-tjejen som älskar att shoppa. Jag är inte den tjejen som har 50 par skor i garderoben, eller 30 olika handväskor utspridda överallt. Inte den som tycker om att inreda och gardiner finner jag helt ointressant. Ni fattar.

Men en sak älskar jag att handla. Och det är sänglinnen. I måndags fick det här fina följa med hem från sthlm.



Pics.


Ungefär såhär glad är jag för min nya fina dator.



Ungefär såhär glad är jag över att klockan ringer 03.00 inatt.


Vavavoom!

Min nya fina dator anlände för nån timme sen. Thank you lord!

Spökfritt.

Natten gick fint. Som tur var fick jag sällskap på station av Peter, men eftersom jag var först fick Peter sova på soffan. Haha! Inga spöken syntes till, och jag sov gott bland massagestolar och hundratals böcker.

Har precis anlänt till Sundsvall, men vilken vila det blir. Klockan ringer 03.00 igen. Men jag citerar ABBA; "Money money money!"

Can i get a little uh uh nookie nookie.

Den här var fasen inte igår man hörde. Inte heller dagen före det. Nästintill skitbra faktiskt.


Spooky.

Ni som känner mig vet att jag är jävligt rädd för spöken och såna ting. Don´t get me started on Borgvattnet! Anyhow. Här sitter jag på stationen i Östersund, och ska spendera min första natt i detta hus, som inte precis är nybyggt om man säger så. Det luktar sådär lite gammalt, och det knarrar i det gamla golvet. En långlång korridor löper genom genom halva huset. Som upplagt för spöken alltså! 6 timmar ska jag stå ut innan jag åker till Duved fram- och tillbaka.

Jag återkommer imorgon, om jag inte är ihjälskrämd vill säga.

Petter och jag, vi är goda vänner.

Har bara en sak att förtälja innan jag drar iväg mot Östersund för after work. Och det är att det går riktigt bra för mig just. Några härliga dagar hemma på byn gjorde mig gott. Borttappade nycklar återfunna, slipper betala för uniformen och ny dator på väg hem i brevlådan. S´goood!


Som en boll.

Jag gillar inte riktigt hur resterande vecka ser ut. En hel del flängande hit och dit vill jag lova. Idag blir det Överturingen, bila till Östersund och jobba ned till Stockholm. Jobba tillbaka till Östersund imorgon. Skyndaskynda till läkarn i Ånge, sen till Sundsvall. After Work i Östersund på fredag (dock lite osäker på om jag ska gå). Dop i Klövsjö på lördag, och på söndag Östersund-Duved-Östersund-Sundsvall.

Don´t get me wrong, jag klagar inte. Jag vet bara inte hur sjutton jag ska packa!


  Sommar, ge mig nyss!

RSS 2.0