Montag.

Åre i onsdags var fUnfUn. Pokerspel, vin, sjuan innan vi åkte ner på byn. Utgång ala Årestyle med myssa på, varmt! Diggade till Hardcpre Superstar en stund, och blev sen lycklig när jag fick plektrum av basisten. Några drinkar och många skratt senare, avslutade på Max med chili cheese, mjums! Agerade dramaqueen när vi skulle gå och slängde en jägermeister scarf i nyllet på en tönt. Det var kewhl.

En sväng till Ånge i lördags för att digga Nordman. Rätt trevligt var det måste jag påstå, även fast han mest lekte dj. Nu strax blir det till Ånge igen för att besiktiga bil och fika.

Nybäddat, nerbäddad.

Inte mycket nytt att förtälja. Jag håller på att bli en bitter jävel dock. Iaf när jag är ensam, vilket är större delen av dagarna. När sen herrskapet kommer hem blir det mycket pladder och skratt för att kompensera resten av dagen. Men det känns faktiskt som det håller på att vända nu, det här med jobbiten. Inte för att jag har något direkt på gång, men för att man inte orkat bry sig så mycket. Nu har jag engagerat mig mer, och ännu mer kommer det bli.

Imorgon tidigt blir det Åre. Underbart ska det bli att träffa Kaascha. Alldeles för länge sen! På dagen blir det jobbkik och på kvällen skaka rompa. I like.


Förövrigt hade jag en mycket förträfflig lördagsafton i Klövet med fina människor. Skalet mot natta, och där dansades det mest hela tiden. Har aldrig gått så dåligt att dansa någonsin, men roligt hade jag ändå! Försökte också skaffa jobb bland diverse slipsnissar utan resultat. Fast jag skröt om hur duktig jag är på att koka kaffe, och om Ellinors tillgångar. Jag förstår fortfarande inte hur dom kunde nobba oss.


Helgens citat:

"Ge mig en diskborste, det klias i röven!"

Lite kort.

Har testat att dricka gudagåvan mjölk igen nu i veckan. Gott var det, och några liter blev det. Trodde att jag kanske inte var allergisk trots allt, men jo, det är jag. Damn.

Testade på att åka lite långfärdsskridskor i torsdags, och det var banne mig roligt! Mina fötter var däremot inte så glada på mig efter 2 timmars åkande. En hel del mammor mötte vi som åkte med barnvagnen framför sig, det var fränt.

Idag blev det 1,5 timmes längdåkning på isen och en sväng i skogen. Och vet ni, idag märkte jag att jag börjar få hyfsad kondition. Känns riktigt bra!


Ikväll blir det Klövetbarty, fUnfUn.

Streamless.

Här klättras det på väggarna för fullt, emellan mina tupplurer dvs. Är helt slut hela dagarna, fattar inte vad det är med mig. Jesse James har iaf beställt Chi San, får hoppas att det funkar lite. Orkar inte vara såhär trött  hela dagarna, hur länge jag än sover.. Återkommer hur det funkar.

Idag tog jag mig upp efter 10 snoozningar, runt 11 snåret (jaa, ni hör ju!). Tog en tur med Zilva på sjön, och en sväng in i skogen. Tur att det inte blåste storm på hemvägen, och självklart motvind! Zilva den rackarn var lika slut som jag när vi kom hem. Slängde i mig lite lunch, sen följde 40 minuters vedkörning. Jaa, jag känner mig duktig idag! Allt detta tror Jesse James hänger ihop med att det var strömavbrott mellan 10-14. Jag tror han har en poäng, eller iaf en halv en.


Nu ska jag se klart Sex Drive, bara åttonde gången jag försöker se klart den.



Den här bilden togs på fryshusets toalett innan Volbeat. Jag finner detta roande.

Loco.

Helgen är till ända, ännu en gång. Lugn och härlig helg som bjudit på en hel massa härligheter såsom solhäng och middag med Lövdahlingen, razz med Jesse James, gosande med lilla Tyra och Valter, U2-planering, en finfin skotertur och chaufförande till Klövet. På Katrina fanns en hel hög gamla godingar och roligt var det den korta timmen man var där. Dock fick jag höra saker som gjorde mig både ledsen, besviken och lite arg. Men sånt är livet och jag låter det inte slå ner mig igen.

Helgens roligaste är helt klart Görel, glädjespridare på hög nivå!


Sovasovasovasängsängsäng.


To Jutta.

Efter enträgna påtryckningar av Jutta & company är det nog dags för en liten update.

I torsdags bar det av redan 06.40 från Turingen. Tåg från Ånge till Sundsvall för nån timmes strosande och fika på Charm. Väl i Stockholm åkte vi ut till Hägersten för att lämna väskor och lite fix. Vidare till Fryshuset där det inhandlades varsin tröja och en öl till mig. Förbandet Accidents föll varken mig eller Mira i smaken trots rockabillylooken.
Sen kom dom! Bästaste Volbeat äntrade scenen, och sällan har jag känt mig så exalterad! Helt jävla underbart var det, aldrig hade jag ens kunnat fantisera att dom var så bra även live! Dom körde bara bra låtar, och efter 95 fantastiska minuter var jag och Mira helt saliga.. Säger bara Peace and Love, nån som hänger med? Elle? Göran? Emelie? Lätt.
Härliga dagar i huvudstaden med shopping, fika och mys. Hemfärd i lördags.



Styrdans i Rätan i lördags. Trevligt trots mycket liten uppslutning.


Idag har jag äntligen, efter sisådär 4 månader, fått upp hyllorna i garderoberna. Eller ja, nästan alla. Nu är iaf en del av kläderna på plats där de ska vara - sgoood!


Före, kaos.


Efter.

Härligt att man nu kan gå till sängen utan att behöva imitera Erica Johansson!

24 timmar kvar..

Som jag längtat efter imorgon, och snart är imorgon idag. Om lite mer än 24 timmar står vi där och hoppar, eller förresten. Kanske inte så värst bra om Mira hoppar och har sig då hon är pregnant, men jag hoppar för oss båda! Känns så overkligt att jag äntligen ska få se mina stora idoler, de människor som förgyllt det sista året ibland många många timmar om dagarna. Yey vad jävla grej!

Packa nu.


En av de bästa - Gardens tale!

Arbets- och rastlös.

Igår var vi in till staden för att dona med arbetsförmedling och a-kassa. Gick inte helt smärtfritt då vi sprang på stan i väntan på att det skulle bli våra nummer, och missade förstås alla 3 numren. High five! Men fick smita emellan som tur var. Shoppade lite myskläder (viktiga saker när man är arbetslös) samt lite bebbkläder till Mathilda. Ska troligtvis dit och fika en sväng nästa vecka, myys! Schminkää och en shaker fick också följa med hem.

När vi skulle hem gick det mindre bra. 200 meter innan infarten till Torvalla skrek Ellinoret till och sen small det till utav bara den! En älg hade just hoppat över mitträcket på E14 och huvudet hans smashade mot rutan som det blev en hel del sprickor i. Otäckt som fan, tur det gick bra.  

Idag var jag och Annie till Ånge och besiktigade volvon samt släpvagn. Vagnen gick det bra med, mindre bra med bilen.. Eftermiddagen har bedrivits med att sminka mig. Inte ska jag någonstanns, men i brist på annat att göra blev det så.

Nyss kom mamma hem, den jefveln är brun som en pepparkaka efter 2 veckor i Brazil. Vi har lilla julafton, och jag har fått bikini, flipflops, smycken och 70-tals brallor att ha på ett kalas jag ska på i april. Mucho bravo! Nu ska här kramas!

RSS 2.0