Ingen som helst lust.

Sorry för helkass uppdatering men har ingen lust att skriva helt enkelt. Konstigt, då jag är glad och gör saker mest hela tiden. Har iaf börjat röra på fläsket lite, varannan dag har jag satt på mig min nya dojor (tack mams än en gång!) och tagit mig en tur. Så skönt när man väl kommer ut, och jag känner redan att jag börjar bli piggare och må bättre! Har också försökt äta lite nyttigare på veckorna iaf, helgen måste man få svulla :) Dock var vi tvugna att prova Max idag, och det var ju inte helt fel!
På lördag blir det bröllop i Sundsvall, ska bli skitskoj! Hoppas på samma fina väder som varit de senaste dagarna! Samma dag har jag och David varit tillsammans sammanlagt 3 år, lång tid de..

Aja, jobbet kallar!

Hipp hipp.

Som sagt har det hippats i helgen för fulla muggar. Hur kul som helst, och riktigt sköna brudar! Först tog vi henne när hon var på väg till Willys, hoppader ur buskar och satte ögonbindel på henne. Sen in i en skåpbilsliknande sak och halsa i henne öl. Stopp på en parkering där hon fick byta om till blommiga leggings, gröna shorts, en blå body samt en gul klätterhjälm som det stod möhippa på. Sen in till stan för att försöka sälja kondomer för en femma, hon var så duktig så. Sen käkade vi subway vid ån i världens skönaste väder. Efter det fick hon klippa tvättråd av folks kläder, hon var också en hejare på det! Vid 5 gick vi på Tandoori, supermysig indisk restaurang som varmt rekommenderas! Efter det gick vi till lokalen som vi hyrt där det fanns bubbel och bastu, gött! Bål, cider och dooleys slank ned i strupen, och när klockan blev 12 gick vi ned på krogen. Bruden följde dock inte med dit, hon blev så trött ;) Kom hem tidigt, runt 2tiden och somnade efter att ha kollat en stund på tv.





Sönsvall.

Är i Sundsvall och har precis kommit hem till mams lägenhet. Möhippat hela dagen minsann, och det har varit hur kul som helst! Nu är jag en smula onykter och trött som bara den, så nu ska jag sova. Slänger upp bilder och skit på måndag, gnatt!

Hemkommen från huvudstaden.

Har spenderat helgen i Sthlm, samt i en urmysig sommarstuga 7 mil därifrån. Jag och Emelie hoppade på tåget 06.10 i fredags, direkt efter jobbet. Lyckades få nån timmes sömn innan vi rullade in i Sthlm. Väl där låste vi in våra ryggsäckar på centralen, samtidigt som jag spottade Elles mamma där i folkvimlet - kändis nr 1. Trötta och sura tvingades vi med en runda på stan, innan Görlin äntligen kom för att hämta oss. Ett stopp på Kista centrum, då jag passade på att sova lite mer i bilen, göttans! Sen bar det av till stugan som låg 3 mil från Uppsala. Middag, sen massa massa prat på altanen med infravärme och ljuslyktor i träden, mysfaktorn var hög! Lördagen bar det av mot stan igen för namngivningsceremoni för Elisa Anne Margareta och 30-årsfirande för mamma Julia. Smörgåstårta, sång och dikter för Elisa. Senare Indisk mat, lek och en himla massa hipphipphurra.
Och där ute på innergården, där spottades kändis nr 2. Jon Eliasson, designer i Room Service tror jag? Och nu går det inte lägga in bilder heller, så ingen kommer veta vem jag menar, suck.
Jaja, igår for vi hem iaf, jag, Veronica och Wilma i en bil. Jim, Emelie och Ayan i en annan. Stopp i Tönnebro för räkmacka, då Jims bmw inte ville gå en meter till. Bilen kokade och Wilma skrek. Efter ca 2 timmars stopp gick det dock bra, och vi kom iväg. Gick bra hela vägen, och i Bollnäs fick Veronica köra lite. Jag och Wilma somnade som stockar.
Väl hemma hos Jim och Veronica fick jag köra sista biten till stan. Och tro på fan om inte polisen stog i Myrviken. Kommer över krönet där det är 50 och där står de jeflarna. Bromsar ned från 70 km/h till 48 km/h och var säker på att potatisgrisen skulle ge mig en bot. Antagligen hann jag bromsa ner fort nog, för när vi sniglade förbi fick jag blicken som säger allt : jag-vet-att-du-körde-för-fort-men-jag-kan-inte-sätta-dit-dig-för-du-bromsade-för-snabbt-och-jag-är-för-långsam blicken. Hu, mitt högra öra blev iaf jättevarmt, det blir det när jag blir nervös.

Jeje, jobbet snart, första dagen på Norra. Uh. :(

RSS 2.0