Uniform.


Det är fasen en speciell känsla att ha på sig uniform. I´ve got the power!


SJ SJ gamle vän.

Veckan har gått i ultrarapid, tack vare alla underbara kursledare! Har fått övat hjärt- och lungräddningen, släckt brand, haft prov på elsäkerhet och bistro och en massa andra roligheter.
Ett besök i Korsta har också hunnits med. Blev bjuden på supergod fläskfilé, det tackar vi än en gång för!
Helgen har också varit alldeles förträfflig. Var ut med Renström i fredags, drack några öl och tjötade en massa. Igår var det också utgång, men då med en kurskamrat. Har haft lyckan att se Özcan 2 dagar i rad och även beställt öl av karln, höhö.

Veckan bjuder på biljettkunskap alla dagar. Ska också ut och bowla i veckan, kewl!

Ska tigga lite mat av mammuten nu, häj!

Alive.

Jag lever.

Forum var galet bra, as usual. Orkar inte orda så mycket om det. Håller just nu på att lägga upp bilder på fb, så är ni nyfikna kan ni kolla där.

Utbildning i Sundsvall hela veckan lång. Intressant och riktigt skoj har det varit. Vi är ett riktigt härligt, blandat gäng. Och även om det är jobbigt att masa sig ur den otroligt härliga sängen på hotellet ser jag framemot varje sekund av kursen! Veckan som varit har det fokuserats mest på kundbemötande med olika övningar till. Till veckan blir det elsäkerhet, hjärt- och lungräddning, brand och bistro. Ska också bli träävligt.

Häj.

Svin på forum?

Jo, svina lite ska vi göra. Det hör liksom till på forum. Men tanken slog mig nyss att det kommer vara tusentals människor där. Tusentals människor som kommer kramas till Jannez, Streaplers m.fl och blanda svett och lort med varandra. Tänk då om en har svininfluensa av alla dessa tusentals dansanta människor. Och denna person dansar med 15 personer på en kväll, och alla dessa dansar med 15 personer. And so on. Och för att inte tala om alla människor som kommer ligga sig till svinsjukan. Hela jäkla skalet kommer bli en enda stor smitthärd!

Mig kommer ni kunna finna i pianobaren, ensam och isolerad under ett bord, med en handdesinfektionflaska i högsta hugg.



Naive.

Imorse drömde jag en märklig dröm. Mellan snoozningar lyckades jag somna om och börja drömma precis där jag vaknat. Minst 5 gånger. Men när det började bli spännande, då gick det inte somna om igen. Hade gett mycket för att se hur drömmen hade slutat. Irriterande!

Ånge nu och besiktiga Sthlm-saaben.


Right next to the right one.

Bra skit hela tiden. Kryss med alla trevligheter det innebär. Och jag tror banne mig att denna kryss var den bästa ever! Jag är fan kär i den där båtjäveln! 3 trevliga uppdrag, vilket gjorde trippen mycket bättre (och lite groggigare). Häng med världens bästa trubadur, med sveriges coolaste coverband och med de roligaste bartendrarna. Vi har träffat Barba-papa, Mumin och Lilla My, akrobater, maskinister och fransoser. Galet trevliga var de, hela högen!

Forum coming up, vilket just i detta nu inte känns som man orkar med, men som jag vet kommer bli fantastiskt när man väl står där med en räzz i näven! Ge mig en bastu, lite Ledin och en jäger så ska vi se på fasen!

Men trumfkortet är ändå att jag har fått anställning på Statens Järnvägar. Utbildningen kommer vara 3 veckor i Sundsvall, sen är det jobba som gäller! Jag ser framemot det som fasen! Boendebiten verkar också mirakulöst lösa sig. Ska faktiskt bli trääävligt att flytta in till Östersund igen.

Jag-måste-ringa-Carina har varit här i afton på middag. Brunbränd och lycklig fick vi höra om hennes strapatser från Down Under. Härlig chillout-musik tog hon med. Damien Leith. Det är kärlek vid första strofen.



Ungefär så här glad känner jag mig just nu.


RSS 2.0