5 days to go.

Snart, så snart har jag semester! Ska bli så himla gött att bara vara. För det enda jag har planerat är en vecka uppe i Borgsjö med David. Sen skulle man ju ha hittat på något mer förstås, då det inte blev nå utland just nu. Siktar på en spontan semester, där man tar dagen som den kommer! Passar mig utmärkt då jag är så velig, och helst aldrig bestämmer mig förrän i sista sekund.

Nu är äntligen pärlan lagad - igen. Därmed blev det ännu en helg på Turingen, så skönt att vara hemma! Grillade i fredags och drack öl - somnade sedan framför tv:n. På lördagen var Valter på besök, och vi dansade mest hela dagen till Mora Träsk - Fader Abraham. Jäkla goknul de där alltså! Förövrigt så fyller han 2 år idag, och det har firats med tårta minsann!

Goder natter!

Lite på burk.

Riktigt bra midsommar i Häggenås! Startade hos Jimmy med grillning och tårta, och en del alkohol. Packade sen in oss i bilen för skjuts upp till Österåsen där Lemonad Everts skulle ha sin allra första spelning. De hade riggat ett traktorflak som dom spelade på, och alla dansade som galningar till hitsen "Lite på burk" och "Rocka loss". Alldeles lagom kväll. När kvällen avslutades med en kärleksförklaring somnade jag med ett leende på läpparna.

Dock har jag börjat med 2 irriterande grejer när jag fått i mig några kalla.

1. När ruset börjar infinna sig, börjar även min oförmåga att stå med båda fötterna på jorden. Öppningen på Kvarna körde jag på Annas Daniel med cykel - finfina blåmärken och skrubbsår. Även nu i fredags fick jag för mig att springa ikapp David, i nedförsbacke - ömmande höft, skrubbsår och blåmärke. Men visst, det ska synas att det är sommar!

2. De senaste festerna jag varit på har jag försökt bli bästa kompis med alla jag ser! Det ska bytas nummer, och det ska planeras inför nästkommande helger. Ibland faller det bort i glömska, ibland inte. Inget fel kanske med att skaffa nya bekanta, dock har jag insett att jag kan verka en aning desperat. Jaja, bättre det än att sitta tyst, blyg som man kan vara..

Va de inte sommar nu?

Ge mig sol och värme, ge mig brunbrända ben och grillat! Ge mig bacardi breezer, en solstol och strand! Ge mig pengar i överflöd och massor av kärlek! Wellowell, man ska väl inte klaga. Men som skrivet, denna sommarångest blir knappast bättre av att solen inte vill infinna sig nåt mer.

Föregående helg då.. Efter att skatteåterbäringen ramlat in knatade jag, Daniel och bror ner på hifi och köpte stereo och högtalare. Låter hyffsat bra, men de blir väl bättre när jag lägger till bas, slutsteg och ytterliggare 2 högtalare. På tal om bilen så jävlas den - igen.. Den läcker bromsvätska - igen. Nog om det.
Kikade på studenter och hade de gött. Värmen blev dock alltför påtaglig, och vi åkte hem till mig för lite förfriskningar. Satt på terassen hela kvällen lång och mådde gott, mycket trevligt! Gick sen ner på Österäng en sväng, men jag vet inte varför egentligen. De var roligare förr!
Fredagen satt vi även då nästan hela dagen på balkongen och surrade om allt möjligt, drack sambocca och blev fulla. Gick upp till park för att spela brännboll med en planka, och lekte "under hökens (löken) vingar kom". Jag somnade på soffan.
Lördag blev de först Gnås en sväng för lite lunch, göttans! Sen skjutsade David mig till Fåker där det var grillning på menyn, smarrigt! Samtalade med härligt folk, och sen var det dags att åka. Cyklade hem till Annas Daniel, men innan vi var framme skaffade jag sommarben. Japp, jag och Daniel kraschade, haha! Mot kvarna sen, och träffade många bekanta ansikten. Att det är så många som man inte träffat på länge som man träffar där, skoj! Men det är ju för mycket folk, tyvär. Trängsel är inte min grej. Liftade sen hem till Anna och Daniel där det bjöds på nattmacka, sen bums i säng.

De va min helg de. Nu ska vi se om jag kan få en pyss av min fotbollstokige D.








Yippie-kay-yay.

07.39 fick man sova till innan dårarna här utanför började ha sig. Student idag, så det blir allt en tripp ner på stan. Redan nu är det ett jädrans flak vid grannhuset, gissar på att dom ska åka snart. Och nej, jag är inte bitter, bara jävligt avundsjuk!

Hopp i dusch!

Sümmertime.

Exakt igår började ångesten. För när det blir juni, då är det sommar. Och på sommarn så ska man ju göra så  himla mycket hela tiden, att tiden inte räcker till. Och vips så står man där i början av september och undrar var sommarn tog vägen. Don´t get me wrong, jag älskar sommaren, men stressen gör att jag alltid får ångest. Nån som känner igen sig?

Bröllop i helgen, mycket fin, kort och enkel ceremoni, precis som de ville ha det. Så himla fina de var också! Glömde dock  kameran, så ska tigga åt mig några kort av Ingela tänkte jag. God mat, och roliga människor! Men när inte magen min hängde med i svängarna tackade jag för mig och for hem till mams och somnade redan vid 12. Trist, men vad ska man göra.

Konstig känsla jag har idag, vill helst bara sitta här hela dagen och inte prata med någon alls. Ändå är jag jävligt sällskapssjuk, knepigt. Måste vara pollen, haha!


RSS 2.0