Stone sour.

Jag stirrar på telefonen och försöker genom telepati att få den ringa. Självklart hade jag ett missat samtal igår från dolt nummer, och det är med största säkerhet är det dom. DOM ringde, och jag badade. "Nähä, hon behagar inte svara. Då kan vi stryka henne från listan". Så tänker jag. Jag hoppas jag tänker fel.

Jag har miljoners små ting att styra upp idag, men här sitter jag istället och laddar ned musik. Jo, för det är ju jävligt viktigt just i detta nu. Jag skulle behöva en rejäl spark i arslet nu!



Ellinor, visst kör vi den här på repeat hela helgen va?


Doing the happydance.

Storsjöbadet igår var riktigt roligt! Brunflotrollen kom också, och det åktes rutschkanor och kastades boll. Jag, Erika och Jesse James smet upp till relaxen ett tag och utomhusbubblade. In i ångbastun en sväng sen. Inga dåliga grejer det, nu är man mjuk som en babystjärt! 

Idag skall här tvättas, packas och slutligen åka till Sundsvall med Ellet ikvället. Behöver jag säga att jag älskar äventyr? NÄJ!

Mmmbop.

Har liksom tappat blogglusten helt, även om det händer bra saker hela tiden nu. 3 nedräkningar ligger på lut, och lika bra är de allihopa, typ. Lööv it!

Ääh, jag vettitusan jag. Kan ju iaf förtälja att imorgon blir det Storsjöbadet hela dagen, rutschkanor och relax. Inte alls fel.




Höhö.


Huskut Husky.

Galet bra lördag! Började kalaset i Vemhån med trevligt folk och god sallad. Bastning och spotify, cider och skratt. Trängde sen ihop oss i bilen som skulle ta oss till Vemdalen. Väl där dracks det drinkar, dansades och pratades med härligt folk! En riktig toppenkväll som avslutades i en jacuzzi. I brist på bubbel användes diskmedel. Idag luktar jag konstigt.





Tant Sophie.

Ikväll är jag tant av 2 anledningar.

1. Jag sitter hemma och glor på Idol. Helt allena. Men faktiskt är det himla gött att va själv och bara va ibland också, även om det råkar hända på en fredag. Sen mår jag inte helt hundra heller, så jag kosar i soffan med te och hoppas vara fit for fight inför morgondagens drabbningar på Huskey.

2. Busungarna här på byn är runt huset och dräller. Först knackas det på fönster runtom huset, och paranoida mörkrädda jag sitter på helspänn i soffan. Det springs på altanen, och sen blir det tyst i 10 minuter. Sen börjas det ringas på dörrklockan, och innan jag ens hinner tänka tanken på att gå och öppna hör jag spring därifrån. Med 3 minuters mellanrum rings det och springs det, flera gånger om. Nyss gav de sig inte, de hängde verkligen på klockan och jag tänker att nu jävlar får det vara nog! Jag brukar inte brusa upp i första taget, men enough is enough. Jag slänger upp dörren och skriker till en främmande snorunge (säkert en Rätansvalp); "Det är ingen hemma här, så ni kan lägga av!!!" Nu undrar jag följande: 1. Varför skrek jag att ingen var hemma när jag upperbart stod framför honom? 2. Varför skrek jag? Jag kunde ju bara vänligt sagt att varken Annie eller Nellie var hemma, som var de egentliga måltavlorna.


Fan vad jag känner mig gammal just nu..


Sol ute, sol inne.

Sol överallt! Tog och slängde på solariet på släpvagnen och begav mig mot Turingen. Vet inte hur många gånger jag fick stanna och rätta till på de 5 milen (som tog 1h och 20 min att köra). Men värt det vare, fram kom jag och solariet fungerar. Dock är ett lysrör lite tjurigt, och vill inte alltid fungera. Solat 25 minuter, och halsen är redan mycket bättre. Får lite eksem och utslag när kylan kommer, och av att sola blir det mycket bättre! Så det är inte baaara för att bli brun.

Nu kan vi gärna snabbspola en vecka, jag slipper morgondagens plågerier och befinner mig förhoppningsvis i Stockholm eller är påväg dit.



Odd.

Märklig dag. Har fått försenad present i form av en tekanna, så här ska sörplas te minsann! Pratat teckenspråk i 2 timmar. Eller ja, mest nickat och låtsas förstått. Men på slutet förstod jag det mesta, skoj! Efter det fick jag ett solarium sådär appropå inget, typ. Nu funderar jag bara på hur jag ska få hem åbäket. Hoppas att fader vill sätta på vinterdäck på släpvagnen imöra. Äh, han har fasen inget val!

Såååeereee!

Määän!

Rekryteringsdag. Få ord som ger mig såna kalla kårar. Trodde att jag skulle få slippa det och bara köra på en vanlig hederlig intervju. Men icke sa nicke. Myller tycker att rekryteringsdag behövs. ÅNGEST! Jagvillinte! Dock en postitiv sak är att denna gång är det bara 2 rum istället för 3. Men ändå. Jagvillinte! 


En rolig sak. Valter ville spela wii sports tidigare idag.

Jag - Vill du spela golf eller bowling?
Valter - Jag vill spela gowling!



Ge mig Teneriffa 10 dagar i januari, tack.


Going up.

Barnvakt idag igen, men idag till Valter och Tyra. Jag och lillan tog en långpromenad i förmiddags, mycket trevligt! Har man inte jobb så skaffar man sig, eller hur var det? På tal om jobb så ska jag på ännu en intervju på torsdag, men det lär väl skita sig igen. Börjar bli riktigt less på det här.

Ikväll blir det lördagsmys med Ellinor. Lördagsmys är det nya fredagsmys för er som inte visste det! JORA!


På båten var det massa myror som gillade Kajsas ben.


Barnvakt.

Befinner mig just nu i Klövet. Barnvakt åt sötungen Gustav som just nu sitter på golvet och sjunger "Högt oppi kangeroa..." Roligt, för den visan brukade farmor sjunga för mig när jag var i samma ålder. Fick några minnesbilder av det som inte uppenbarat sig på många år, kewl!

Tack fina Ellinor för min nya snygga blogg! :D


Nu frågar han mig om vad ljuva hem är. Vad svarar man på det för en 4-åring?


Gunggungelligung.

Det var mer än 2 dygn sen jag gick av båten. Men när jag går känns det som jag är kvar där, det gungar var jag än går. Man börjar fasen bli för gammal för sånt här, nu när man fyllt 22. Höva.

Tehäng i Rätan snart, grett!

Kippis, moi och lite ei sa peitä.

Hemkommen igårkväll efter ännu ett äventyr på Symphony. Hade riktigt skoj, det går liksom inte att ha det dåligt på den båten. Träffat sköna människor, druckit alldeles för goda drinkar och haft djupa samtal om meningen med livet vid 5-tiden på morgonen. Handlat massa bra grejer på tax-free´n, tappat bort hyttnyckeln, ätit födelsedagstårta på ett mysigt café i Helsingfors och lyssnat på mycket bra musik. Vunnit pengar på black jack, blivit vettskrämd och träffat Nellies framtida make. Diskuterat varför Stockholmare har så dålig humor, ätit alldeles för mycket chips och sovit alldeles lagom mycket. "Even Moooomin will be there!"





För er som inte vet så tänkte jag nu berätta vilka vi var som åkte denna gång.


Kajsa. Min fina kusin som var konstant onykter och hela tiden på bushumör. Med denna dam kan man inte ha tråkigt! Galna upptåg och skönt bakishäng därimellan. Gilla på den!




Kristoffer. Låg mest i hyttfönstret och sippade sitt rosévin. Sjukt duktig på korttrick och lurade mig gång på gång. Trevlig prick.



Jocke. Konstant dyngrak och sov 2/3 av resan. Ibland slog han upp ögonen och kom med klockrena kommentarer. En trött citatmaskin som gillar att kasta ost överallt i hytten helt enkelt.



Tomas. Flummig, rockkille som bara gick runt och var cool. Vi spelade gamla rockklassiker och sjöng i otakt. Fint hår hade han också.

 

Alla dessa var croupierer och spelade skjortan av grabbarna i casinot. Keewl.




Själv var jag jävligt pigg på de få bilder jag har på mig själv.


Barnvakt och äventyr.

Har idag suttit barnvakt till småtrollen i Rätan. Var lite nervös innan att ha koll på två ungar, men det gick galant. Det är ju ingen konst när de är så lugna och snälla!

Packa lite nu, fotboll sen. Imorgonbitti drar jag iväg på äventyr, åter tisdagkväll. :) 

I still press your letters to my lips.

Igårkväll och idag har jag letat efter ny, bra musik. Och jag har hittat en hel hög riktigt bra låtar. Itchy Daze, Sick Puppies, Mustasch med flera. Men den bästa låten jag hittat var väldigt oväntad.



Slipknot av alla. Jag som aldrig har gillat dem, har alltid tyckt att de har varit läskiga och alldeles för skrikiga för min smak. Men "Snuff" är jag helt kär i och spelas flitigt sönder här hemma. Så förbannat bra!


Skotare och skördare, dagens nya ord.

Var som skrivet ut i skogen igårkväll för att hälsa på broder och broders broder (höhö). Och jag är tamejtusan helt fascinerad! Där sitter Niklas i en jättemaskin som tydligen heter skotare och slänger stora träd hit och dit som om de vore tändstickor. Och snabbt går det! Han tar upp träden, och i nästa andetag ligger de uppradade vid dikeskanten. Jag ska nog fasen fråga om jag får praktisera hos honom. Jag tror att jag skulle va helt grym på det.

Skotarsophie at your service!



Kalas.

Yes, nu äre klarrt å betarrt! Griiimt!

Te, sen ut i skogen för att hälsa på brodern som är i Kölsillre och harvar på i dagarna.

Gilla på den.

Planer smids, and I love it! Om det blir som jag vill åker jag ner till södern på söndag och har redigt skoj i 2 dagar. Kan tänkas vara topp 10 sätt att fira sin födelsedag på!


Snöängel.

Det gick som på räls inne i stan. Blev en hel del handlat, lite till mig, lite till pärlan. Hjulsidor, filt och lim till baslådan och Ed Hardy cdgrej (sån där man sätter på solskyddet). Tröja, t-shirt, skor och jeans till mig. Grett! Inget synfel hade jag heller, ska dock få en remiss till sjukhuset för att jag skelar (?).

Förresten så såg jag en skitstor älgtjur imorse, tur vinterdäcken var på!


Idag gjorde jag min första snöängel, som jag längtat!


Besöksrekord.

Ojoj, här händer det grejer! Såg just att jag har besöksrekord idag. Yey på mig.

Imöra är det uppstigning tidigt. Jaa alltså, för att vara mig. Halv 8 är ju inte särskilt tidigt alls, men arbetslös och jävlig är det lätt till att man vänder på dygnet. Jag ska iaf till stan för tredje gången på 5 dagar. Vad händer? Jag är rik (läs känner mig rik), och ska uppdatera garderoben lite, samt köpa lite grejer till Blixten McMazda. Sen ska jag tvinga min kompanjon att fika på pause med mig. Alltså damn vad goda pajer de har där, yumyum! När slantarna är slut ska jag svänga in på arbetsförnedringen och språkas lite med fröken Mårtén. Luddigt det här med vad som ingår i jobbgarantin, för jag vet en sak jag vill göra nu, kewl! Juste, ska kolla synen också, då jag märkt att jag ser bättre med morsans glasögon.


Nu blir det en date med Sickan och gänget. Lysande Sophie, lysande!

Topp 5.

En sömnlös natt förra veckan låg jag och funderade på vart i världen jag helst skulle vilja åka till. Jag kom fram till följande:

1. Hawaii

Fatta vad coolt att åka till Hawaii och lära sig surfa! Eller ja, prova på det iaf. Dock är jag lite skeptisk till hajgrejen. Med mitt oflyt skulle jag säkert bli uppäten, eller förlora ett ben, typ. Anyhow. Dansa hula-hula och strosa på långa, vita stränder. Ja tack. Lära sig några sköna linjer på hawaiianska. Ja tack. Ja ja ja!

 

 

 







2. Afrika


Men ge mig safari! Helst av alla djur skulle jag vilja se elefanter. Dessa giganter, ohmy. Giraffer och lejon ligger också högt upp på listan. Sen ska jag höra om Per Morberg vill följa med och skjuta lite antiloper. Förutom detta skulle jag vilja besöka någon by, intressant att se hur de faktiskt lever.





3. USA

Route 66. Need I say more? Eller ja, den finns inte längre utan är ersatt av olika interstate-motorvägar. Men skulle vara grymt att åka nån del av den iaf. Jag vill till New York och promenera i Central Park. Las Vegas och spela bort massa pengar. Washington D.C och checka vita huset. Give it to me baby.




4. Australien

Vart ska jag börja? Snorkla i stora barriärrevet, känguruspaning, operahuset i Sydney, vinprovning and so on. Galet roligt skulle det vara, ohja.




5. Jamaica

Hela rastafarikulturen verkar ju asball! Dansa loss på stranden till någon härlig Marleydänga, hur bra vore inte det? Men lugn bara lugn, ingen cannabis för mig.





Jaa, det är nog topp 5 det. Håll tummarna för mig imorgon, för då går jag till affärn och köper ett gäng triss!


Sometimes you gotta say hey.

Ett ögonblick och man är tillbaka på ruta ett igen. En blick, och det känns som en käftsmäll. Åh.

Annars en bra helg. Men att man kan må så fruktansvärt pyton av doften av nybakade kanelbullar. En erfarenhet rikare måste jag säga.




Jag vill twista.


RSS 2.0