Jiho.

Lördagen var riktigt rolig, och riktigt konstig. Började med Hofvallen där det var 5kamp. Dock var jag inte i form, så jag satsade på drunk supporter istället, och det funkade fint! Vidare till Ås där det blev pizza, musik och sminkning. Efter det spårade allt, men trots det var det sjukt roligt! Sommarbris i oändliga mängder, högbildning på golvet och däckningar överallt. Bada jacuzzi utan vatten, kräkningar och tårar hit och dit samt 4 nakna män springandes genom huset.
Vill dock påpeka att jag själv bara var med på 1 av dessa aktiviteter. Gissa vilken?

Jobbet kallar..

Klant.

Blev bjuden på en avskedsfest för 2 veckor sen, som skulle äga rum den 23:e. Fint tänkte jag, det är alltså idag, på fredagen. Innan David upplyste mig om att den 23:e är på lördag. Då hade jag gjort planer med Svenstatöserna på samma dag - fet dubbelbokning. Ibland undrar man ju vad som försigår där uppe i knoppen..

Anyhow, har varit och hälsat på en nyoperad broder Niklas på sjukhuset idag. En benbit inte kortare än cirkus 5 cm hade helt lossnat i axeln efter olyckan. Stackarn var rätt borta av allt smärtstillande. Åkte hem och hämtade boxer och dvd åt honom så han inte skulle avlida av tristess. När jag sedan skulle ge honom en hejdåkram lägger jag självklart handen på hans nyopererade axel - aj.. Att man är så nedrans klumpig..


Nu ska jag mysa ner och kika på SATC filmen :)


Ja jävlar.

David tog och blev less på sitt tjocka hår. Så när han kom hem idag såg han ut så här:



 



Han har missat hela grejen med att killar rakar sig inför sommaren, inte efter..

När man är trött.

Imorse försov jag mig en aning, men hann ändå kasta i mig några mackor framför OS-simning. Stängde sen av TV:n och hastade iväg ut till en väntandes Anna. När jag sen kom hem på eftermiddagen slog jag mig ner i soffan för att kika OS, men tvdosan fanns ingenstanns. Det lyftes på alla kuddar i soffan, under tvbordet, under soffan, överallt där den kunde tänkas ha hamnat. Efter 10 minuters intensivt sökande trodde jag på fullaste allvar att det spökade här, jag hade ju använt den på morgonen! Gav upp, och kollade på Harry Potter istället.
Några timmar senare när jag skulle ta fram lite mjölk ur kylskåpet, och vad ligger där om inte dosan? Ja jisses, jag säger då det jag, det kan inte vara hälsosamt att kliva upp vid 4.

Förövrigt är Björn Gustafsson den äldre min nya stora idol! Jag och D-mannen har laddat ner alla säsonger av "En fyra för tre" och garvar ikapp åt den underbara humorn! Lennart är hjälten hela dagen!


Mitt nya liv.

Igår började mitt nya nyttigare liv. Det innebär att inte äta skräpmat på veckorna, sluta röka och börja träna. Skräpmaten tror jag inte blir så svårt, är faktiskt nästan aldrig sugen på det längre. Sluta röka, eller iaf dra ner till feströkning börjar idag. Tänkte ta upp kontakten med min gode vän snuff igen efter 8 månader. Jag vet, det är 2 onda ting, men att förstöra läppen istället för lungorna måste vara bättre, och så slipper man springa ut hela tiden på jobbet. Sen var det ju det här med träning. Har power-walkat och joggat, men tycker det är sjukt tråkigt faktiskt. Så nu väntar jag på att Jocks ska öppna här i knutarna, för det känner jag min riktigt pepp inför!
Har också dragit ner ordentligt på kolhydraterna, och äter nu tomater till de mesta istället. Japp, tomater är alltså min nya last! Mmm :)


Det är över nu.

Semestern har kommit till sitt slut. Och som vanligt har det gått alldeles för fort. Men för att vara lite positiv har jag haft 4 riktigt härliga veckor!

Sen sist jag skrev har jag varit i Göteborg för en weekend i Gråbo. Där dracks det alkoläsk, solade, badade och dansades på Brännö brygga. Kvalititetstid på hög nivå med mami och skruttarna. Och vilken underbar stad det är sen då! Funderingar går kring att hyra en stuga på Brännö nästa sommar, skulle inte vara dumt!

Sen har det stråkats en hel massa också, superkul verkligen! Måndag med Erika och Mattias, tisdag med Betty och onsdag med Iddan. fUnfUn! Torsdag hade jag en vilodag, vilken var oundkomlig. Jisses vad man inte hänger med lika bra längre..
Fredags var det volleyboll i Gnås som gällde, jag och grabbarna. Lärdom - jag kan verkligen inte spela volleyboll! Sen in till stan för att hämta Mackus och Mirus från tåget, skojskoj att dom kom! In på yran, efter många om och men (min plånbok var spårlöst borta). Drack en cider, språkades och hade det trevligt på Glada Laxen. Rockade till Mustasch, men pallade inte trycket så jag fick snällt ställa mig längst bak. Gick sedan hem, hittade min plånbok och lyckan var gjord!
Lördag var seg som fasen. Handlade en hel massa mat, och kollade på Blood Diamond, riktigt bra film! Åkte senare ut på Frösön för förfest, där man fick kämpa i sig varenda droppe. Jag och Mirus tog taxi, satte oss återigen på Glada Laxen och lyssnade på Markus Krunegård (heter han så?). Träffade Ellinoret efter en del dåliga vägbeskrivningar och surrade på. Räkwok, presidenttal och 2 karuseller hann vi med på en timme. Dansade regndans och rökte. Åkte sedan med la familia till Brunflo, sen hem och fikafika :)

Finfin helg med mycket trevligt folk! Dock förbannar jag mig själv för inte en enda bild tagen efter volleybollen. Järnspikar!

RSS 2.0