Eastern.

Sov till halv tre idag, välbehövligt när det var så kallt imorse så man inte lyckades somna innan 8-snåret. Tog mig i kragen (eller David rättare sagt) och städade hela stället, pantade burkar, möblerade om i sovrummet samt handlade mat till imorgon. Dessvärre hittade jag hela tiden andra saker att göra som var mycket roligare, så det tog sin lilla tid. Sen kom Ida och Pellets och vi åkte på Eastern Palace för lite mongolisk, kände att det var på tok för länge sen. Och lite kvalitetstid med min Ida är inte fel, då det blir alldeles för sällan nuförtiden. 

Har även slängt in massa ny och bra musik på mp3:n, så nu ska väl ändå nätterna flyta på som bara den :)



Slänger in några bilder från en toppenkväll på panget i lördags.

   


Sofflös.

Hjälp mig! Vi behöver verkligen en soffa i lägenheten. Men röv, vad svårt det är att hitta en fin, och komfortabel soffa. Den enda som jag kan tänka mig nu är Fantasy-modellen som finns på bonus. De är riktigt fina, men skulle tro att dem kostar därefter också, eftersom varje soffa görs efter beställning. Ellinor ringde nu, och berättade om att hon vart på Ö&B och köpt soffor. Ska hem till henne och provsitta efter jobbet imorgon. Men jag vet inte, vill helst inte ha en skinnsoffa tror jag. Anyhow, förslag mottages mer än gärna.

Sen var det det här med en TV. Det står just nu 2 st här, men på den ena funkar inte ljudet, och den andra är alltför liten. Jaja, det blir om någon månad det.


Nu ska jag be David bestämt och en aning vänligt om han kanske vill hjälpa mig färga utväxthelvetet.

My fine wine.

Helgen anlände för mig för exakt 1 timme och en kvart sen. Mina vänner för kvällen heter Robert både två. Den ena i form av en boxer, och den andra är ett mycket fint boxvin vid namn Robertson Chardonnay. Visst låter det roligt? Det är det inte. Kom underhåll mig, sjung en sång, sitt med mig på balkongen och låt mig dela med mig av mina Robertar!


Check one, two ye ah.

Död åt alla lastbilar, timmerbilar, släpvagnar, husvagnar, husbilar, sopbilar, vägarbeten, mopeder, cyklar . . Men mest av allt, de förbannade söndagsåkarna, som tydligen inte fattat att helgen är slut för länge sen.

Annars är jag glad och mår fint.


Bite me oh mighty biter.

Jag har blivit biten. Och hårt den här gången. Det är inte första gången heller, snarare 100:ade gången. Första gången var jag 15 tror jag. Sen dess har man åkt dit lite titt som tätt.

Jag pratar förstås om pokerdjävulen. Han som med glädje ser till att jag vinner massa pengar innan allt bara dalar. Jag förstår inte. Jag vill ha lön, nu!

Balkonginvigning.

I fredags var det dags att inviga balkongen, på riktigt. Vin och thaimat stod på menyn. Therese, Danne och massa jobbkompisar till David var här, och det var trevligt.


David var på G.


Erik och Daniel posar.


People.


Therese och jag

Vid halv ett tog tröttheten överhand och vi körde ut alla härifrån och gick och la oss.

Wok ala David.

Har nyss avnjutit en underbar middag, kycklingwok med nudlar. Och det är David som har kockat och varit duktig. Han är bra duktig David, när han vill.

Igår tänkte jag att man kanske skulle åkt och badat någonstanns när man sovit klart, men när jag vaknade hade jag ingen som helst lust med det. Promenerade då ner på stan och shoppade loss en sväng. Tröja och linne från Carlings och strumpor och en bh från H&M. Ställde sedan iordning fläskpannkaka, och det gick minsann inte av för hackor det inte!

Hursomhelst började jag fundera när jag stod där i köket och mätte upp mjölken. "Fan, jag är ju sambo nu! Här står jag och lagar mat till min sambo.." Dock är det ju inte första gången jag varit sambo, Veronica och Ida räknas ju dit. Men den egentligen innebörden av sambo är väl ändå att man bor med den man håller kär? Det jag vill ha sagt är att det känns som man fått iaf 3 vuxenpoäng, samt att jag diskade direkt efter maten, och det är väl ändå värt ett halvt poäng, eller?

Jaja, nu ska jag göra iordning en låda med wok att mumsa på inatt.


Krondikesvägen.

Nu har flyttlasset landat på Krondikesvägen 18. Förra tisdagen kånkades och bars det hejvilt. Onsdagen fördrevs med att packa upp alla grejer, och i 5 timmar höll man på innan allt var på sin plats. Jag trivs verkligen i den här lägenheten, och balkongen (som jag valt att kalla terassen) är helt jäkla kanon! Nu fattas bara en soffa och lite smågrejer innan jag är nöjd.

For hursomhelst hem i onsdags för att på torsdag förmiddag dra med mig Annie till Sveg för att besikta bilen. Dessvärre gick den inte igenom, och på hemvägen lyckades man med att köra sönder ett stag under bilen.
For sedan till Morbror Leif som fyllde år, och där bjöds det på massa gotta.

I lördags var det sommarfest på Turingen. Kikade lite och åt en hamburgare innan jag gick hem för behövlig taktikvila. Dans hägrade mot kvällningen och huset fylldes med diverse partyprissar. Kom dit ganska sent, men hann dansa några få danser iaf. Jens styrde upp efterfest hemma, och det var länge sen jag var på en sån lyckad efterfest. Trubaduren himself underhöll med guran, och stämningen kunde knappast varit bättre. Sov 3 timmar den natten, det säger väl allt?

Var igår på ombesiktning, och pärlan gick då igenom! Mamma ringde vid 7tiden och sa att dem var nere i badhusparken med båten. Susade ner dit och åt lite middag på Marité, räkor, aioli och bröd, mums!


Heipa.


RSS 2.0