...

Vartenda år, sen så länge jag kan minnas, blir jag nedstämd och nästintill deprimerad ungefär när den tredje snön kommer. Det går bra när jag är hemma, då är det inget fel på mitt humör. Men så fort jag kommer till jobbet, eller i tidigare fall skolan, så vill jag bara hem, krypa under täcket och gömma mig. Detta fenomen vet jag att många drabbas av när vintern kommer smygande. Men vad beror det på? Kanske är det mörkret, vad vet jag. Turligt nog har jag en liten helgtripp att se fram emot i mitten av december, ska blir härligt.

Helgen som var var trevlig. 75-årsjubileum av HSK. Maten var dock inte så mycket att hurra för. Långtråkigt och segt efter ett tag, så vi åkte till Rönnerdal istället. Med en idé om att dricka värre än pojkarna sänktes en hel del vinglas, och då tog såklart tröttheten över. Vaknade vid halv 4, då David och Matti var i full gång att limma fast ölburkar på Bent, och röja till Lemonad Everts.


Nu ses det fram emot julfest i helgen, sweet!

SATC - love.

Ända sen jag skaffade egen dator har jag varit rädd för att ladda ner saker. Rädd för att datorn ska haverera helt enkelt. Nu har jag dock tagit steget och provat det, och nu finns det ingen återvändo! Börjar med att se alla säsonger av Sex and the city, är nu på säsong 2. Funny fun.

Soffan is the best ever! Ska dock inhandla några prydnadskuddar, sen är den perfecto!

Förövrigt hatar jag just denna tiden på året, när det börjar bli kallare än 3 - grader. Jag har så länge jag kan minnas haft torr hud, då mest på ryggen och axlarna. Iochmed kylan torkar min rygg ihop totalt, innan den vänjer sig. Detta innebär att det kliar oerhört mycket, främst när jag lägger mig. Tänk dig att det kliar på 5 olika ställen samtidigt, och du kliar dig där det kliar. Men innan du är klar med dessa 5 punkter, har 5 nya punkter börjat irritera. Och så kan det hålla på, ända tills du blir tillräckligt trött för att somna. Detta upplever jag nu, och i några veckor till skulle jag tro.


Så Ellinor, är du nöjd nu? ;)


Fina fisken.

Ni vet när man får frågan vad man ska göra när man kommer hem, och man svara; "Jag ska dega ner mig i soffan och ta det lugnt." Och sen får man rätta sig, eftersom man inte har någon soffa. Nu kan jag säga det, och verkligen mena det. Jaa, ni hörde rätt, soffan har äntligen kommit :) Den är dock något större än vad jag minns den, har jag krymt tro? Dock är ju det bara bra, då David är en rackare på att vräka ut sig..

Soffläge nu, på riktigt :D

Klappat och klart.

Nu har jag varit en aning ambitiös, vilket inte händer så ofta. Jag har bokat stuga på schkalet på vårforum, är inte det det fiffigaste? Blir ni inte ens lite imponerade av min framförhållning?  Say yeah, hell yeah!

Summan av kardemumman.

I helgen var planen att vara lite lagomt packad hela helgen. Icke så.. For upp vid 19snåret i fredags med Ida, Emma och Emmas karl. Vid golfen gjorde även Marielle sällskap. Upp till Pellets och grabbarna där det förtärdes en hel del alkohol, innan vi begav oss upp mot schkalet. Vi miste en soldat redan efter några minuter där inne, vilket var väldigt synd. Gled mest runt hela kvällen och träffade en massa sköningar. B la Maria, hur skoj som helst! Vid stängning hängde jag med till en stuga där jag väntade runt 1 timma på pappsen, somnade som en klubbad säl när jag kom hem vid 4tiden.

Igår var jag helt slut hela dagen, låg och degade framför tv:n men kunde inte sova. Tänkte sova till 8, för att sedan gå all in, men icke. Vaknade vid 10, nykter och jävlig, och skjutsen hade gått för länge sen. Det märks att man är 20 + :) Men jag hade det trevligt hemma för mig själv, med godis, en bacardi breezer och en jävligt dålig b-film.

Även om jag inte alls har långt hem, och skjuts är alltid garanterad, så blir de nog fan stuga till våren!


Borring nu, sen bussjefvel till stan.


RSS 2.0