Sjukast i världen.

Japp, nu har även jag drabbats av förkylning. Min näsa har i 2 dagar liknat Niagarafallet, men äntligen börjar de bli aningens bättre. Jag hatar att vara sjuk, och jag blir lika ömklig som de värsta karlar! Men som tur är är jag inte sjuk så värst ofta. Och tur att jag har Ben & Jerrys glass hemma, för det är nog den bästa medicinen ändå!
Pga detta blev det ju inget Stockholm, men ingen fara. Han kommer ju spela många gånger till!

Wo - o.

Veckorna bara flyger förbi, och tur är väl de för jag vill ha vår. Dessutom är det så ojämnt på parkeringen av all is så att man står helt snett, tina bortbortbort!
Idag va jag ner på stan en sväng och kikade. Köpte lite smink, hårgrejer, hårtork samt ett oljefilter. Det är fan dyrt att ha bil! Inte för att oljefiltret var dyrt (50 kr), men imorgon skall det inhandlas olja som kostar runt 400. Tur att man har världens snällaste gummipappa som fixar allt, det enda jag behöver göra är att köpa.
Nu längtas det enormt till nästa tisdag, roadtrip till Trondheim för att kika jobbmöjligheter. Jag hoppashoppashoppas det blir av, skulle vara så himla skoj! Hursomhelst ska det bli göttmooos att umgås lite med tösamajan Ida som jag saknat väldigt på sistone.
Men innan det blir det en tripp till huvudstaden för att kika på Perplutt, som är en jävel på piano! 10 år, och redan sjukt duktig, ska bli så skoj att se, och höra :)

image105


Ni har väl inte missat Volbeat nedan? Isf är ni dårar!

Volbeat.

 
Åh, jag är kär kär kär i denna underbara låt :D

Badger.

Sök på Badger på youtube, och ni får se den mest meningslösa tecknade kortfilmen. Haha, jag garvar ihjäl mig! "mushroom mushroom" :D

Löning idag, och som jag väntat! Mindre skoj är det när man har räkningar på 8 000. Tur att man inte har så mycket räkningar varje månad säger jag bara! Nu kliar det i fingrarna, och guldbyxorna åker på en sväng imorgon. Ska ner och handla lite smink och småprylar, kuul! Nu blir det ett kik på asos, och vi får hoppas att jag inte hittar något, men det lär ju inte hända.

Back on square one.

Då var man tillbaka på ruta ett igen. Det sket sig med jobbet, men det bryr mig inte så mycket. "Mer arbetslivserfarenhet och du är perfekt för jobbet!"  Jadajada. När jag kom dit fick jag veta att det bara var sommarvik, och var exakt stog det? 3 helkonstiga intervjuer och ett introduktionsprov, som jag förövrigt hade 7 poäng över medel :D Men en nyttig och lärorik dag, även om det var den mest jobbiga dag jag varit med om, rent psykiskt. Sitta och vänta, och vänta, gå in på en intervju, och sen vänta och vänta igen. Men, jag har iaf lärt mig att ett tåg som inte går enligt tidtabell, eller ett tåg som backar inte är ett tåg. Que?


God morgon?

Än en gång vaknar jag sådär äckligt tidigt, 03.56, och kan inte för mitt liv somna om hur mycket jag än vrider och vänder på mig. Jag börjar verkligen fundera om nattjobb är värt pengarna, även om det bara är drygt 1 månad kvar. Jaja, idag är det iaf rekryteringsdag, och det är på G3, inte Sthlm som jag först trodde. I hela nio timmar ska man vara där, för "ett antal intervjuer samt ett skriftligt prov". Det känns inte alls drygt, jag lovar. Men om man ser det från the bright side, nu hinner jag iaf göra fransk manikyr och dona på lite.

Fingers crossed nu.. :)

Guess who´s up?

Alltså, det är verkligen inte jag att gå upp halv 7 när jag inte måste. Och nu har jag ju ändå varit hemma sen onsdagsmorgon, så man tycker att dygnsvridningen borde vara klar för länge sen, tydligen inte. Nu ska jag kika film och fortsätta va irriterad på folk som inte kan bete sig, jisses vad less jag blir!



En halvt onykter David ramlade igår bredvid soffan, och där låg han ett bra tag och ojade sig. :)

Urk.

På plats för en uppdatering tro? Idag, liksom igår mår jag som en överkörd gnu. Det här med att jobba ständig natt börjar sannerligen ta ut sin rätt. Jag som aldrig har huvudvärk har haft det konstant i 2 dagar. Hoppas det blir bättre efter att sovit en hel massa, vilket jag ska göra i helgen också.

Sen var det ju det här med Alla hjärtans dag också. Jag tycker inte om den här dagen. Visst är det väl fint att det finns en dag att fira kärleken på. Men jag tycker det blir så konstlat på något sätt. "Kom igen nu, nu ska vi fira att vi är kära!". Eller så är jag bara avundsjuk för att jag inte orkat fira ;) Något roligt var iaf att vi idag fick en inbjudan till bröllop mellan Marcus och Mira, Davids kusin och hans blivande fru :D 23 år är ju ganska tidigt för giftermål nuförtiden, och jag har bara vart på 2 bröllop tidigare, skoj! Jag upplyste D om att vigseldagen är på den dag jag och David varit tillsammans sammanlagt 3 år. Då la han sig under soffan, skakandes av rädsla och skrek: "Jag vill inte gifta mig!"


Föregående helg var riktigt skoj. Förfest hos Camilla och sen Christer Halvarsson på Mark Twain. Raz Amanaz me fräz is the shit!
 


Pinch me!

"Efter genomfört test kommer de kandidater som går vidare att bli kontaktade via telefon inom en vecka. De som inte går vidare får besked via mejl så snart urvalsprocessen är klar."
Nu har det gått exakt 2 veckor, och allt hopp var ute. Men för en halvtimme sen ringer det, och det är som förra gången ett 010 nummer. Denna gång en kvinnlig pamp ringer och berättar att det gick superbra för mig på testet, och dom vill att jag kommer ner till huvudstaden tillsammans med 5 andra. Inte mindre än 3 intervjuer skall genomgås mellan 08.00 - 17.00 19 februari! Jisses.


Way to fast.

Upptäckte imorse att det fanns äpplen hemma, så turen till Statoil blev inställd. Däremot snörade jag på mig löpardojorna och begav mig ut i kylan. Svängde vänster vid rondellen en bit bort, och fortsatte ned mot bilbolaget och däröver. Efter ett tag upptäckte jag en misstänkt våldtäktsman som följde efter mig, så jag joggade hem. Eller hey, det var en våldtäktsman, för han dansade inte.


Applecraving.

Ta en titt på klockslaget. Nej, jag är inte sjuk, det var min första tanke också. Jag är bara så grymt sugen på äpplen, så nu joggar jag ned till raggarn. Toodles!

RSS 2.0