All the crazy shit.

Jag vet inte hur många påskar man spenderat i Klövsjö de senaste åren. Tyvär blir det inget av det i år eftersom jag ska jobba både skärtorsdag och långfredag. Fast jag är lite sugen på att åka dit en sväng på torsdag efter jobbet. Det visar sig nog.

Förövrigt kan jag berätta om en rolig konversation som ägde rum mellan 2 vakter och en polis utanför en krog i Sundsvall i lördags. Jag var dit och skulle hämta min jacka som jag glömde där kvällen innan. Polisen är där pga att det varit slagsmål.

Konstapeln:
Hur lång skulle ni uppskatta att mannen var?
Vakt 1: Tjaa, jag skulle säga att han var lika lång som en k*k ungefär.

Polisen och vakterna skrattar hejdlöst åt detta medan halva krogkön ser förbryllade ut. Proffsigt som tusan.

Duved du vet.

Häng i Duved på en söndag känns som handen i handsken, riktigt bra. På tok för länge sen man åkte hit nu. Här sover jag allra bäst, även om det är riktigt primitivt. T ex så viker man ut en vägg från handfatet när man ska duscha. Enkelt och bra.

Min vattenpips-oskuld togs i fredags. Det var gott och lägenheten luktar fortfarande körsbär. 


Förresten. En tant har 10 hönor under kjolen. Hur många hönor är det under kjolen sammanlagt? 

Det tar sig.

Vet ni vad? Nej, det vet ni inte. Därför kan jag upplysa om att det nu är mindre än en månad kvar till forum! Har knåpat på en grym spotify-playlist. Razz-pop, afterski-rock, bastu-ballader och sol-soul. Allt i en härlig blandning a la soph!

Men vill gärna peta in fler härliga dängor. Kom igen, tips på grym musik! Nytt som gammalt, bra som dåligt. Give it!

AQUA är givet.


Bang bang!

Sophy with bangs is back! Även en ny somrig ljusare färg som är riktigt wonderbar. Jag gillar!
Något jag dock inte gillar är att jag fått en trojanjävel som ligger och pyr på datorn. Den är under kontroll men går inte att ta bort. När var inte jag administratör på min egen dator om man får fråga? Teknologi är inte min vän. Ilskan resultarade dock att jag dansade loss med trasa och skurmopp. Det mina vänner var på tiden!


With a Tommy-Gun baby.

"Klipp dig och skaffa ett jobb!". Jomenvisst, ett jobb lyckades jag ju roffa åt mig. Men det här med klippa mig föll liksom bort ur ekvationen. Luggen har jag lyckats klippt till någorlunda själv (men då är jag aldrig ute i dagsljus). Resten av skattboet har dock varit oklippt och jävligt way to long. Men imorgon är det dags, och då får man återigen skämmas när man svarar på frågor som; "när klippte du dig sist", och konstateranden; "du använder inte hårinpackning va?"


Spela sönder, ja?


Viva la vida!

Jag älskar mig själv och mitt liv! Tack för mig, tack!

Veolia.


Jag tar tåget till tåget. Smällar man får ta när man bor i Sundsvall men jobbar från Östersund. Men jag gillar verkligen Sundsvall. I fredags t ex så dansade jag på en pizzabardisk till dr bombay 3 på natten, nästan nykter dessutom. Det är såna grejer man måste älska Sundsvall för.

Idag så ilar det förbaskat i tänderna efter skenan inatt. Men vill man vara fin (eller vill man snusa) får man lida pin.
Idag har jag och Ann-Marie med hjälp av personlig tränare styrt upp ett träningsprogram. Jag hoppas verkligen att man fortsätter känna sig såhär pepp och motiverad, för just nu längtar jag efter att träna.
Idag är jag happyhappyhappy för mina inima-mössor har kommit.

Colgatesmile, once again.

Yes, nu är det dags igen att bleka de små gaddarna. Gjorde det någon gång i gymnasiet pga att jag hade vita fläckar på framtänderna. Men nu är det dags igen, och denna gång är det snuset som har satt sina spår på tändran. Nu ska jag alltså sova med en skena som jag pluppar blekningstjosan i. Inte det mysigaste I tell you. Men lätt värt det!

Ellinor, mimissjutå! Komski!

Hey ho, let´s go.

Kors i taket los kompisos! Jag tränade igår. Inte särskilt länge, och inte överdrivet hårt. Men tränade, det gjorde jag. Ann-Marie drog med mitt lata arsle till EGO, and I like it! EGO verkar bra, men det var mycket folk där. Antar att det beror på vilken tid på dygnet man går dit. Idag satsar vi på att dra dit vid 16 istället för 19, känns som det inte ska vara lika mycket folk där då. Grejen är att jag svettas rätt mycket när jag tränar, och blir röd som den rödaste tomat. Folk säger att det ska vara bra att svettas mycket, för det tyder på att man har hög förbränning och att man har bra kondition. Men det där med konditionen vet jag att jag inte har. Skit samma. Nu kör vi!


Making conversation.

Var nyss ned på min närbutik Frendo. Gulligt litet ställe med underbar personal och billigt godis. Tvätt- och sköljmedel skulle inhandlas till dagens tvättstuga. Ställer upp medlen på disken, och konversationen lyder som följer;

Frendogubbe: Jasså, var det du som åkte på att tvätta idag?
Jag: Ehm, mmm.
Frendogubbe: Du får lära killen att tvätta.
Jag: Mmm, hehe.
Frendogubbe: Eller så får du lära dig att fuska när ni drar lott?
Jag: Ja, får nog göra det, hehe.

Nu orkade jag ju inte förklara för den lille rare mannen att jag är singel. Men jag undrar bara varför han drar slutsatsen att jag har karl? En nöt att knäcka, minsann.

Growing up.

Jag tror banne mig att jag håller på att bli vuxen. Och detta grundar jag mest på att jag vaknar mycket tidigare nuförtiden. I normala fall om jag skulle somnat klockan 12 på kvällen, skulle jag lätt sova till 11. Och 11 timmar är ju lite väl mycket kan man tycka. Nuförtiden om jag lägger mig samma tid vaknar jag runt 8-9. Nu går jag oftast inte upp då utan ligger kvar och lyssnar på musik i en timme eller så.

Och nu ska jag åka på IKEA. Ännu några vuxenpoäng där!

(jag vet att det här blev ett sjukt tråkigt inlägg. jag ska skärpa mig.)



Ugglor i mossen.

Är i Sthlm, på tåg 86 upp mot Öset. Hade turen att få åka pass hem, vilket innebär att jag inte behöver jobba. Samt att jag har en sovkupé för mig själv, härliga tider! Synd bara att man nästan aldrig får åka pass. Så nu passar (höhö) jag på att njuta riktigt ordentligt innan det bär ner till huvudstaden igen imorgon.

G´natt!



Movis, som pölsa skulle sagt.


You gotta love Media Markt! 2 filmer och en box för ynka 677 riksdaler. Äre billigt eller?
Och snälla Hans Melange var dit idag och inhandlade "Luftslottet som sprängdes" för inte mer än 79:-
Fan-ta-tastiskigt!


Jag bara undrar.

Jag var med om en märklig sak igår. På väg till tåget börjar det blåsa utav bara den, vilket leder till att mina nymålade ögon samt näsa börjar rinna. När jag sedan kom in på tåget snöt jag mig. Inga konstigheter förutom att papperet blev svart! Alltså, är det så att tår- och "snor"kanalerna är sammankopplade? Eller är det något fel uppe i kålhuvve mitt?


Beschök.

Förra veckan hade jag finbesök i form av Mira, Marcus och en liten Harry.


Dock är lillpojken inte så liten längre. Men blir banne mig bara sötare och sötare!


Denna fina blomma fick jag i inflyttningspresent. Och pepparpeppar, den lever! 


RSS 2.0