Troadtrip.

Kan man säga upp sig från sig själv? Isf skulle jag göra det på en grisblink. Jag hälar liksom inte med mig själv och det som ska kallas hjärna. Instabil skulle jag vilja säga. Blä.

Det blir iaf troadtrip i helgen med fru´n. Gött att komma iväg lite och möjligtvis rensa lite i skallen. Hoppas på finväder, båttur och jordgubbar. Det är  väl inte så mycket begärt? Och att bilen vi ska hämta är tiptop. Ska även bli gött att sussa nattåg ner med dess underbart mjuka lakan.

Liten Leons dop idag. Himla trevligt, god smörgåstårta och finfina dikter och sånger!

The king of pop tjolavippade tydligen idag också. Så kan det gå.


Häj.

Shaki.

Disco här på bygda minsann! Annie och Nellie shakar och visar skillsen dom lärt sig i Ånge. Dock övergav dom mig för TV:n, hur snällt är det? Men trevligt har vi haft det ikväll. Tom så att jag och Jesse vann på "Med Andra Ord"! Det händer inte var dag kan ni tro. liKe.

Jobbat en vecka och det må jag säga har gått alldeles förträffligt! Kul har det varit, faktiskt! Och inte har man lyckats försovit sig än heller, trots få timmar.


Roadtrip nästa uke, jag ser framemot det muchacho!

Mosquito.

Imorse vaknade jag 06.16 med ett ryck. Visste först inte av vad, men sen hör jag det. Det där förbannade surret från en mygga! Måste väl vara det mest irriterande ljudet som finns när man ska sova. Ligger där till 06.30 innan han äntligen sätter sig på armen och jag kan ända hans eländiga liv.
Sen kommer nästa ljud, dvs de två töserna jag delar hus med. Att säga att de är högljudda vore en underdrift.

Till råga på detta är jag nu sjukare igen. Snorig, huvudvärk och orkeslös.


Idag är jag sur.

Solen, var är du?

Varje morgon ställer jag klockan på halv 9, kollar vad det är för väder och bestämmer därefter om jag ska ligga kvar eller inte. Ni kan ju gissa att man oftast ligger kvar en stund. Motivation och ork = noll när det är sånt här pissväder dag ut och dag in. Med min otur lär det väl bli kanonväder lagom tills man ska börja jobba.

Sjuk har jag gått och blivit också efter kvällen i Ånge. Men är på bättringsvägen nu iaf. Blir galen på att bara sitta inne! Hade liksom fått in rutinen med att springa, promenera eller cykla mest varje dag. Nu känns det bara jobbigt att komma igång igen. Men ikväll blir det rundturen på cykel vare sig jag är sjuk eller inte. Beach 09 - bring it on!

Mamma ringde igår och frågade om jag ville följa med till Göteborg på söndagkväll. Gärna svarade jag. Gött att komma bort lite! Men hade alldeles glömt bort att man börjar jobba då. Wellwell, kommer väl fler tillfällen antar jag.


Herrå!

Studentdag.

Här ligger man i sängen och har det bara gött,  innan man hör första flaket. Fan säger jag. Studenter till förbannelse, glada viftandes sina vita mössor. Det har jag inget problem med. Men när dom står på ett flak, då blir jag förbannad. Jag vill också stå där och skrika halsen hes, jag vill dricka champagne och vara sådär lycklig.

Så, ring mig snarast om ni har en plats över! Jag kan sitta på golvet om det krävs.







Hyfsat långt barr man hade, haha!

Fallmoran x 2.

I söndags snörade jag och Ellet på oss vandrarskorna och begav oss upp på fjället med Minja och Zilva. Bättre väder kunde man knappast begära, och helt underbart var det! Fikade vid Samevistet och sen en tripp ner till Fallmoran. En helt perfekt dag! Tog samma tripp igår också, men då med Carina och Gos. Nästan lika bra väder, men med lite godare fika. Vid Fallmoran träffade vi på en flummig karl utan skor som svamlade något om att han fått en uppenbarelse på vägen ned. Ca 24 km på 2 dagar, behöver jag säga att jag har träningsvärk? Men lätt värt det!





RSS 2.0