Lycka på acb.

Lycka på acb är när dom smäller upp en stor, fet godismaskin. Dock är det inte godiset som får min mun att vattnas, nejnej. Självklart är det Wasamackorna! Den underbart krämiga och goda mjukosten mellan två stycke knäckebröd, det är himlen, jag svär.

Fågelvik.

Trotsade mina kära vänninors eviga tjat om Fröjdholmen, och hoppade på bussen hem med David i torsdags. Vidare mot Fågelvik på fredagsförmiddagen. Där bjöds det på en hel del fotbollsjoxande, dartkastande samt hjulningar. Midsommarmat i stooora lass, och den gravade laxen fyllde snabbt min stackars mage. En del vin och cider slank ner dåochdå, och kvällen blev mysig, När alla andra for på Säter för att svänga sina lurviga stannade jag och D hemma och sov istället. Trängdes med Pysen, vilket resulterade i att David gick ner på soffan och la sig, oops :) Pysen är inte så tokig trots allt, och jag har lyckats bli polare med honom. Dock är det bara en trick från min sida, så att han inte är lömsk och äcklig mot mig när han blir stor. Midsommardagen åkte vi hem en sväng, sedan kärrhuset för ett dopp i det blå, dock bara av de yngre firarna. Spelade en del kort, men resultatet låter vi vara osagt. Har även hunnit med att fila fötterna samt måla dem, verkligen behövligt. Davva har även han numera mjukare fossingar, även om han inte tyckte att nagellacket var riktigt hans färg. Igår for vi hem, och fröken duktig var framme som hjälpte till att klippa gräs, som förövrigt måste vara en av få talager som jag har. Jag är verkligen en baddare på det, jag lovar!
Nu kämpas det mot den här jäkla hostan som vägrar ge med sig, trots cocillana och noskapin.



image66

En vecka i bild.

 Vi har skrattat..
 Vi har promenerat..
 Vi har druckit ölen..
 Vi har sett en död kråka..
 Vi har lattjat..
 Vi har suttit i solen..
 Vi har åkt mc..
 Vi har blåst på döda maskrosor..
 Vi har kikat på fotboll..

Självklart har vi gjort massa annat töll också, as usual.. Nu ses det fram emot imorgon och en extra dags ledighet. Då man dragit på sig en hosta som håller en vaken om nätterna ska detta bli oerhört skönt. Turingen blir det, hela helgen. Våga Vägra Fröjdholmen, yes Sir.

Yay.

Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?
Klart som korvspad att jag gör!
Vilka vitaminer tog du när du var liten?
Enomdan tror jag de hette.
Vad åt du senast?
Fikade mackor och oboy nyss till "Underbara älskade".
Har du fått någon komplimang i dag?
Hm, Robert sa idag att jag var en bråklus och det tar jag som en kompli.
Har du varit med i en rättegång?
Niet.
Är du polare med grannarna?
Jovars, tösen på 11:an är inte så tokig.
Vilket språk pratar din mamma?
Svenska och svengelska.
Vilka länder har du bott i?
Schweden.
Senaste piercingen?
Har bara haft en enda, och det var i tungan, Den är dock borta nu pga krasade tänder.
När åkte du bil i mer än femton minuter senast?
Iförrgår. Donken hägrade, rabarberpaj is the shit.
Gay?
Nope.
Har du däckat eller spytt för att du har druckit?
Huh, vilken fråga.
Har du något husdjur?
Jao, på Turingen så. Zilva och kattfaan Pysen.
Har du täckt någons hus med toapapper?
Nix. Fast visst hände det att man slängde lite toapapper på gårdarna när folk inte hade nå "treats" på halloween.
Har du varit på stranden?
Vem har inte?
Minns du din/dina musiklärares namn?
Såklart, Harriet på Turingen och Magnus i Rätan
Hur bra är din syn?
Jodå, den är väl nästintill perfekt.
Har du varit på ett party?
Ja.
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?
Skulle nog helst passa på den.
Har du varit utomlands?
Jo, Turkiet, Grekland, Bulgarien, Teneriffa samt bilat till Italien.
Vilket är det bästa bröllop du varit på?
Har bara varit på ett.
Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?
Ohja, de skulle de alla gånger bli.
Var är dina syskon just nu?
Turingen, Klövsjö, Brunflo.
Vad var den senaste drömmen som du minns?
Imorse drömde jag att jag blev jagad av en truck. Creepy.
Vem ringde dig senast?
Pappa.
Vilken tid gick du upp i morse?
Första gången vid halv 9, sen somnade jag en sväng.
Vad ska du göra i helgen?
Jag ska jobba heeela helgen lång.
Vad står det i det fjärde sms:et i din inkorg?
"Härligt.. Då kan jag sova gott.. Nu ska jag drömma om armhålor och knäveck.."
När var du riktigt sjuk senast?
Det var nog i vintras, men lite småsjuk är man fasiken jämt.
När såg du en kändis senast? Vem var det?
Pju, den var svår. Räknas Patrik Jämteborn?
Vad finns i din bakficka?
Inte ett jota.
Har du färgade linser?
Icke.
Vad gjorde du klockan två i natt?
Klockan har inte blivit 2 inatt än.
Vad är det första du gör på morgonen?
Kollar på telefonen.
Vad ska du göra efter det här?
Ska försöka sova en smula, men känner mig inte trött än.

Pysen.

Nu har jag försökt lägga in mer bilder till  föregående inlägg tusen gånger, men det blir nåt fel varje gång så det måste stängas ner, så nu lägger jag ner det projektet.
I söndags iaf, innan jag skulle åka hem på Turingen ringer mamma och säger att 2 överraskningar väntar mig där hemma. Spännande! Blev mindre glad när jag kommer hem och ser en lurvig liten sak på golvet. Usch, en katt!
Nog för att Pysen, som lurvet tydligen heter, är söt. Men som alla andra kattungar kommer han att växa upp och bli lika lömsk och äcklig som andra katter. Hår överallt och klösmärken, mjääk.
Den andra överraskningen var desto roligare. Mammet hade hittat ett gammalt julkort som var mitt med en hel femhundring inuti :)


image50

Student&kvarn.

Jag och Ellinor påbörjade festandet vid 6tiden i fredagsmorse. Såklart hade jag glömt hälften av grejerna hemma, så Idasnällingen fick ta med sig lite saker, bl a mobilladdare. Började morgonen med lite taktikvila, vaknar 12 och inser att vi försovit oss. Dock hann vi med allt vi skulle innan det ilades upp till PC för att kika när Ingemar stegade ut från trappen. Har aldrig sett människan så himla glad!

 Ingemar.

 Ellinor, Ingemar och Jag.

Sen liftade vi med Frigge till Söder, duschade och svidade om. Vid denna tidpunkt upptäckte jag att jag fått med mig laddaren till min gamla kamera, yippi. Till Dvärsätt för att äta paj med Ingemar & co. Och så gott det var, myohmy! Till Söder igen en sväng, för att sedan traska bort till Johans syster. Satt där och pimplade innan vi gick de ca 100 metrarna till Emma och Kristina där nästa partaj höll hus. Var social där ca halvtimmen innan vi drog upp till någon park på skolgatan. Konverserade där en hel del med Johanna, innan det var dags att dra neråt. Träffade David och Niklas och där satt vi, utanför OK till klockan började närma sig 1. Traskade då ner till Rådhuset där gruppen splittrades, och kvar var David, Danne och jag. Dansade och hade skoj, träffade även Evertsson vilket var jättekul. In på Mark Twain vid 20 i 2 där det blev en drink och lite Black Jack. Ner på Österäng 10 minuter innan jag och David tog en taxi hemåt. Helrolig kväll, synd att det inte blev några bilder.

Lördagen fördrevs till en början med tappra försök till att ta oss hem, med mindre lyckade resultat. Tillslut, vid 4tiden bar det äntligen av hemåt. Grillning var på tapeten, och mumma, så gott det var! Ställde oss senare iordning hemma hos Ellinor, samt sänkte några kalla.

 Ellinor och Anna.

 Ida plattar mitt hår.

Med N` Anders som chaufför gick färden mot Hackås. En rolig bilfärd, även om den var kort. Ida sjöng även ikapp med en häxa, mycket underhållande. Filmade det hela, men dessvärre går det inte lägga upp här, tror jag?

 Anna-fruktsallad och Emmet.

 Tävling om vem som ser hårdast ut. Jag vann?

Väl där poserades det glatt, och mer än gärna. Har många roliga bilder, men nu ska jag rusa på Ica, sen på jobbet, så det får vänta tills kvällningen, på återseende.

Dåligt.

Mycket dåligt av mig att uppdatera så sällan, skämmes tamejfan.
Hursomhelst. Helgen fördrevs i Turingen med grillning, korttagning och dans. Superkul att träffa Giulia igen, hoppas på en tripp till Rom igen på semestern. Träffade en barndomskompis också som jag inte sett sen jag gick i 7:an tror jag, hur skoj som helst. Även att jag och Elle var tvugna att hjälpa några turister i nöd när vi for hem i fredags. Nåja, det är vår version av det hela :)
Började firandet av nationaldagen i tisdags, då jag och David hoppade på bussen bort till Frösön. Grillat dagen till ära, med tillhörande scchnapps och öl. Trevlig kväll, och roligt att träffa alla pojkar igen. Dock kunde kvällen ha slutat en aning bättre, men det löste sig till det bästa. Kom även på igår natt att det var exakt 4 år sen jag och David sågs för första gången, tiden går bra fort. Slog på stort och gjorde sallad till mig och Davva, och jäklars sicken god dressing jag fick till!


Och förresten. Har du någon gång varit uppe mellan 0600 - 0700? Om inte, räkna reklamerna för "Thomas och hans vänner." Ni vet det där barnprogrammet om alla lok. Jag är uppe i 7 just nu, och mer blir det nog.



RSS 2.0