Dumdum sill.

David är dum. Han har förstört mitt minneskort till kameran. Egentligen har han inte det, men det är så mycket enklare att skylla på honom. Detta betyder att det blir svårt att ta kort nu när Halloween stundar. Ingen som har ett till utlåns, bara i helgen? Sjukt skoj det kommer bli iaf, myohmy! Forum helgen efter också, mucho funny :D

Väntar också att det ska plinga på dörren vilken dag som helst, ty jag har beställt lite kläder från staterna, yey!


Nu ska jag agera cheerleader till David, han spelar Need for Speed.

Spärra in mig, du gör mänskligheten en tjänst.

Detta utspelade sig nyss i ca 30 minuter på Krondikesvägen 18D:

Jag  och David ligger i sängen och kikar på Vänner. Mamma ringer för att fråga om jag är intresserad av ett par jeans en vännina till henne inte kan ha. Samtalet leds in på IKEA och mamma undrar:
- Du har väl inte gjort av med pengarna du fick i födelsedagspresent?
- Nej, inte då. Dom ska jag spendera på bl a en spegel svarar jag.
Vi avslutar samtalet efter en stund, då jag börjar fundera vart fasen jag har kuvertet med pengarna i (och det var inte lite pengar heller). Letar frenetiskt i köksskåp, väskor, gammal post, mm mm. Börjar fundera på var jag senast såg det. Kommer fram till att den måste vara i en påse. Letar igenom alla plastpåsar utan resultat. Börjar misstänka att den måste vara i en slängd soppåse. Tar med mig David ner i soprummet och lyckas hitta de 2 påsarna David slängde imorse. Risgrynsgröt, sliskiga makaroner och sojaris får mig att kväljas mer än en gång. Behöver jag berätta att den inte låg där? Upp igen och var beredd att lägga mig och invänta min död, då jag går igenom förra söndagen än en gång. Jag hade en skvätt baileys kvar som jag ställde i barskåpet, och givetvis så låg kuvertet bredvid . . .

Ibland är det tydligt att jag är pappas dotter, lika jävla glömsk!


Varsågoda.

Jag är seg, jag vet. Men på allmän begäran var det dags att uppdatera. Jag tycker det är skitsvårt det här, med att veta vad man ska skriva. Skriver helst om det jag sysslar med om dagarna. Men det blir ju bara bajstråkiga inlägg, som ingen egentligen vill läsa, eller? Ska man kanske försöka skriva om känslor och sånt?

Skit samma.

Mr Bean är på TV:n, och jag ska försöka få lite sömn, ty imorgon är det jobb.




Men uppdaterat, det har jag minsann!


För att det är min dag idag.

Alkohol har aldrig smakat så gott som det gör just idag :)


Close, so close.

Nu är det nära mina vänner. Om 16 h och 20 minuter öppnas pärleporten. Vi ses i dimman :)

Långkalsonger i Borgvattnet.

Vaknade i tisdags vid 14-tiden, men somnade om lika fort igen. Man blir trött av att jobba natt, minsann. Runt 15 stormar Ida, Elle, Danne och Pelle in i lägenheten, och jag inser snabbt att operation prickiga kalsonger är i full gång. De tvingar på mig långkalsonger i grått, utanpå grönvita kalsonger, samt en mindre smickrande vit t-tröja. Håret sattes upp i pippilotter och på fötterna blev det Davids stålhättekängor. Kände mig som självaste Pippi, minus starkheten då. På Coop fick jag gå in och handla ciggaretter och snus. Måttligt pinsamt, nej då.
Fick sedan sätta mig i bilen och ta på mig skidglajjer som var tejpade men eltejp, såg ingenting. I sisådär 10 mil plågades man innan vi äntligen var framme. Tar av mig glasögonen men förstår till en början inte vart vi är. Sen går det upp för mig, Borgvattnet, Prästgården i Borgvattnet. I det ögonblicket frös jag till is, och tänkte att jag hellre går hem än att gå in i det huset. Det fiick jag inte. Gick in och fick en guidad tur, och efter alla berättelser om alla hemskheter som hänt där kände man sig inte direkt lugnare. Tjejerna + Pelle lagade mycket god pizza. dom kan det där dom vill jag lova. Proppmätt efter all pizza tar dom fram en tårta, en tårta som tydligen var riktigt fin en gång i tiden, nu en aning mosad. En svart tårta med spindelnät på, och mums så god den var :)
Spelade pictionary efter maten, och det var riktigt roligt! Men då varken jag eller David har någon som helst konstnärlig ådra hade vi bara nått 1/4 av spelplanen när Elle och Danne knep guldet. Gick sedan upp på övervåningen och skålade i champagne, åt lite godis och tittade på världens sämsta skräckfilm. När det var dags att krypa till kojs hamnade jag och David i dubbelsängen i "Gråterskornas rum". Trots försök att få de andra paren att också ligga i dubbelsängen (för att skrämma bort spökena) fick vi sova själva. Pratade sönder en trött David tills jag också till slut blev trött och somnade. Vaknade hela tiden, och var då tvungen att väcka David också, så han var måttligt glad på mig när jag vaknade runt 6 och vägrade somna om. Frukost vid 9, sedan var det dags att packa ihop och läsa lite gästböcker innan vi åkte mot staden igen. Avslutade med en burgare på Donken.

Bilder kommer troligtvis till veckan.

Trots att jag stundvis var livrädd så var det en riktigt rolig dag/kväll. God mat, gott dricka, och framförallt, underbart sällskap! Och det här är ju verkligen något man kommer minnas länge länge!



Ni är helt fucking underbara, älskvärda och fantastiskt fabolousa!

Nu jeflar.

Nu får det vara bra! Det här med "prickiga kalsonger" måste vara skadligt för hälsan. Jag har förnekat och förnekat att jag inte bryr mig. Det är inte sant.. Kom nu förihelvete, innan jag blir loco!

Haha!

Sitter här och gråter. Hittade en sjukt rolig video på youtube. Är bland det absolut roligaste jag sett! Check it out :D

http://www.youtube.com/watch?v=Z4Y4keqTV6w&mode=related&search=

När det stämmer.

Har varit på stan idag och kikat efter brallor. Hittade inga passande, men till slut så hittade jag "the ones". Kalla mig ytlig, men jag blir så glad  när jag väl hittar kläder, brukar ha jättesvårt för det. Tack Emelie för att du hjälpte mig :)

Det här med "prickiga kalsonger" håller verkligen på att ta kål på mig. Är så nyfiken på vad tjejerna mina har hittat på, men det blir säkert skitskoj  :)


Bilder från Sthlm





Bilder från Larrys förra onsdagen


RSS 2.0