Mys!

Är hemma på kära T. Myser runt i underställ och raggsockar. Gosar med Konrad lite. Dock så är jag lite lur på om Konken inte gillar mig längre. Inte mindre än 4 gånger har han anfallt min fot. Han har gått och blitt en crazy coconut, katta där!

Anyhow. Lördagsmys i Rätan med dansbandskamp, vin och varma mackor. Insåg att vi även måste heja lite på Pure Divine då våran kryssningsvän med konstigt instrument var med. Kul! Annars en hel del uppdateringsprat från de senaste månaderna. Ni hör ju, månader. Så jäkla inte okej. Skärpning banne mig!


Kallar mig lövkrattarn, hej!

Bra - ja!

Volbeat. Ja gott folk, vart ska man börja. Galet, fantastiskt, underbart. Micke P kan konsten att få med hela sporthallen och grabbarna levererar duktigt. Minus dock på den ickebefintliga luften där inne. Fast kanske man svettades bort något kilo. Annars bara plusplusplusplusplus!




Förövrigt är jag just nu överlycklig över ett tillskott i kassan som trillar in imorgon; mycket behövligt och välkommet. Nu blir det bil, på riktigt! (och lite shopping, är sannerligen på tiden.)

Countdown.

Bra skit hela tiden nu framöver.

3 dagar till min födelsedag. Eller 2 egentligen nu när klockan är över 12. Fast det blir klent med firande, det skall jobbas upp och ned till Storlien. Men jag hoppas jag får en bit tårta av syster när jag kommer tillbaka till stan, *blink blink*
7 dagar kvar till Volbeat besöker Sundsvall. Längtar som en dåre!
30 dagar till höstforum. Alltså dags att damma av de gamla gurorna och rocka loss. Galet!
105 dagar till Thailand. 105 dagar till vi ligger på stranden och dricker paraplydrinkar, badar, solar och kikar på brunbrända pöjkar. Ohlala!

RSS 2.0