Los picsos.










De va de de. Insåg nu att det inte finns en enda bild på mig och Ellinor tillsammans med gurorna. Som tur är var det några papparazzis där som allt får skicka bilder. Kom förresten på en till lärdom, en riktigt viktig en:
- Om du ser en lök komma gåendes - håll för tusan i guran!

Förresten är flying V död nu. Han blev stulen, likaså Fender Bendern, men V:et var helt smashad. Jag förstår inte, hur kan man vilja en så fin gitarr något så ont?
R.I.P Flying V, du kommer alltid finnas i mina tankar!
image167

Vårforum avklarat.

Ännu ett vårforum är till ända, men det känns helt okej. Det tar på krafterna att längta och planera så mycket. Tänkte nu skriva en lista på saker vi lärt oss och tar med oss till nästa forum:

- Även fast riskorn är små så blir det lätt för mycket. Lärdom - underskatta inte riset svällningsförmåga.
- Ta skydd om du ser en klättrande Lars - du kan få en smäll på näsan.
- Pumps är inte att rekommendera på skalet - om du inte vill att de ska gå sönder vill säga.
- Optimus Prime i Transformers kan lyfta 6000 tåg - han är verkligen stark han.
- Sov en aning mer så man orkar lite längre efterfest.
- Håll hårt i dina ägodelar - annars kan det sluta med en tripp på terassen.
- Bry dig inte om vad andra gör hela tiden - sköt dig själv istället.

Nu ska jag laga mat, pics kommer troligtvis imorgon.


 

Svar till Elles mamma:

Jag lägger upp kort på frillan i helgen, nu är den ofixad och fuul :)

Those about to rock, we salute you!

Kass uppdatering, jag vet, men har man ingen lust att skriva så har man inte.
 
Här längtas det till forum och städas för fullt. Jag har fått städmani sen i helgen, men det är roligt när det går som det ska, sas.

Igår var en bra dag, en dag som fick mig att minnas, att gå tillbaka precis ett år. Det var dagen allt började om igen. Och det lyckorus som infann sig i min kropp då, går inte att beskriva i ord. Jag önskar att alla får känna så minst en gång i livet, För det var magiskt.

Och nu kom jag såklart osökt in på forum. Jag börjar få svår ångest över att jag ska glömma nåt, vilket i sin tur kommer leda till en tråkig helg. Paranoid, jag vet, men jag kan inte hjälpa de. Och vad kan man egentligen glömma som skulle förstöra en hel helg? Nej, jag vet inte. Sen hade vi ett bekymmer inatt, nämligen hur vi skulle få råd till att köpa all alkohol innan forum, då löning kommer på fredag. Diskussioner hit och dit huruvida vi skulle göra. Då kommer Crackalf på den briljanta ideén att vi ska ringa till Vemdalens utlämningsställe för systembolaget, 1-0 till dig Crackie! Så nu har jag ringt dit, och på fredag väntar det massa götta på oss! Skönt, så slipper man bara åka nån kilometer istället för typ 6 mil.


Ojoj, möte med Lena snart, hurryhurry!


Sophie with bangs.

Sen jag skrev sist har jag:

- Färgat och klippt håret (de blidde lugg). 
- Varit på krogen i Sundsvall och svinat.
- Myst med mina småskruttar och min mami.
- Varit på Birsta och ätit supergod friterad kyckling. 
- Handlat en del kläder.
- Varit 2 meter från att krocka med en älg i 100 km/h.
- Trott att jag har tappat bort min plånbok, när den i själva verket låg i bilen.
- Legat på en hora under en bil (ni vet en sån man har när man mekar?).
- Köpt mitt livs första pumps, som jag inte kan gå i. De säger att övning ger färdighet. Hm.


Skatteåterbäring? Pyttsan.

Har väntat och väntat och väntat på deklarationen, och idag låg den minsann på hallgolvet när jag klev upp. Och jag som trodde jag skulle få tillbaka lite slantar, ja eller hur! Nej, restskatt var det här. Dock får jag ju göra avdrag för resor, men surt ändå.

Har varit på stan med Ellinoran idag och handlat lite bra-att-ha saker samt en topp. Köpte också silverpapper som ska klistras på Fender Bendern och Flying V (eller var det Bee? ;) Solade på solsystemet, och jajks vad skönt det var! Alldeles lagomt varmt, inte som de där solarierna i Svensta, alldeles för varma!

Längtan till forum är storstorstor! Varje natt pratas det och planeras det för fulla muggar. Nu vet ju inte jag riktigt vilka som läser min blogg, men om nån gör det som hyrt stuga, vart bor ni?

Alltid är det något.

Pärlan gick ju som bekant sönder i fredags. Felet troddes vara utslitna kol till generatorn, och det skulle gå på runt 400 med arbete och allt. Fine tänkte jag, det var ju inte så farligt. Snällaste Tobbe var hit och skruvade loss generatorn och tog med den till nån verkstad i Optand. Men självklart ska det inte gå så smärtfritt som jag trodde, nehejdå! Hela generatorn var helt slut, och det skulle kosta lika mycket att laga den som att köpa en ny. 1500, tack och hej. Jag som varit duktig och sparat massa tusingar till Sundsvallstrippen i helgen, nu känns allt som förgäves nästan. Och det som känns jävligast är att detta felet kan bero på att min stereo är felkopplad, dvs att generatorn kortslutits eller nåt sånt, och därför gått sönder. Och batteriet jag köpte i december kanske det inte alls var något fel på. Alltså har jag kanske lagt ut över 2500 på något som kunde förhindrats om någon annan kopplat i stereon. Sweet.

Nu sitter jag och David vid varsin dator och väntar ut varandra. Ingen av oss som orkar laga mat, haha! Men nu kanske han gav upp David, han är i frysen och gräver minsann. Victory!


It´s my life.

Nu när pärlan står halvt isärplockad så lånade jag i natt Davids papps bil. En fin, röd toyota. Och i den fina, röda toyotan är det riktiga högtalare och en riktig bilstereo. Där poppas det Wendy Williams nonstop. Denna låten blir man riktigt kär i, för det är en sån där bra köra-bil låt.

Jag minns när jag var liten, runt 7 år. Pappa hade en gammal video med en massa inspelade musikvideos på VHS. Hårdrockstimmen tror jag programmet hette, om jag inte minns helt galen. Där stod jag, hoppandes i soffan till den här låten och pekade finger åt alla som kom i min närhet. Haha. Men visst är det en bra låt?



Kom kom John Blund.

Alltså, jag och mina helger. Igår gick jag upp vid 4-snåret. Språkades med David och hans pappa, läste om guldfyndet i aftonbladet samt försökte gnugga våra geniknölar gällande bilen, For sen till Niclas för lite tårta då han fyllde år, men en annan blev som vanligt bara en trötting. For hem och lagade en sen middag, David gav sig iväg till Häggenås då han har basketmatch idag. Jag vred på Greys, men vid halv 11 orkade jag inte längre och somnade. Och för en halvtimme sen vaknade jag, och sömnen är långtlångt borta. Tur att det är mindre än en månad kvar nu på detta nattjobbande, så man kan bli som folk igen!

Biljävel jävel.

Alltså min bil, vad fan är grejen med den? Det är ju fan att den ska gå sönder var och varannan månad. När jag i torsdags kväll skulle åka på jobbet var den helt dead. Tänkte då att jag måste ha glömt radion på föregående natt. Jag och Elle väntade och väntade på hjälp. Snälla Aron och Lis kom hit med startkablar och fick liv i henne. Men vi tog oss inte längre än ca 300 meter innan fanskapet dog, mitt ute i halva vägrenen vid rödljusen vid park. Putta in bilen fort som fan, sen ringa Aron än en gång. De kom igen, startade upp bilen igen, och denna gång laddade vi batteriet lite extra så jag skulle komma lite längre. Tog oss till Svensta ca 50 min för sent, och hade där en rätt mysig natt, med linpersonal all over. Men när pärlan inte går igång igen på morgonkvisten misstänks det att kolen på generatorn måste bytas. Crackalf hjälper till att starta denna gång, och 2 gånger måste det göras innan jag rullar iväg. Sur och trött rullar jag iväg och fantiserar om sängen, då åbäket får nog igen mellan Hackås och Fåker. Att jag då lyckades hålla tillbaka tårarna är en bedrift i sig. Ringer till Elle och frågor om de möjligtvis kan komma och hjälpa, självklart kommer de! Sötaste Ellinor hade med sig tjocktröja och väst ifall jag skulle frysa :) Efter att ett nytt batteri är på plats är det då att rulla igång igen, och tar mig då ända till stan. Och nu står hon här utanför och väntar på service, men frågan är bara om det hinns innan helgen är slut. På något vis måste jag ju till jobbet på söndag.

Melooon.

Idag har varit en sån där bra mysdag. Klev upp rätt tidigt (för att vara mig), och var ner på Lernia där jag och Lena knåpade ihop ett personligt brev. Även fast det är trist att gå dit är det nog rätt lärorikt, faktiskt. Sen kom David och svärmor hem. Gunilla lärde mig att laga korvstroganoff, och så gott det blev! Måste verkligen försöka lära mig laga lite mer mat. Att man ska vara så rädd för att misslyckas. Sen åkte dom till Häggenås, och jag smällde i mig en hel massa honungsmelon, gott! Efter det har jag bara legat och myst framför tv:n med mig själv. Nu stundar jobbet strax.

På jobbet är det bara piss och skit. Önskar nästan jag blev uppskickad till Norra nu, för det är bara en massa jävla gnäll på södra. Och ingen arbetsledare får man träffa när man jobbar natt heller. Jadaya.
 
Men på det stora hela är det fina fisken här på Krondikesvägen. Ibland behöver man gråta av sig innan det känns bättre. D har varit ett otroligt stöd. Visst är det fortfarande jobbigt, man undrar hur det kommer bli med jular, somrar osv. Men jag vet att det kommer något fantastiskt av det här också! Haha, vad kryptisk jag är, inte många som vet vad jag snackar om. Nej, jobbet var det ja.

Nu är jag arg.

Jävla Kalle-Anka företag man arbetar på! Eller det är väl egentligen inte det, men dessa lata, bekväma och korkade människor man tvingas vara i samma fabrik som. Jag blir så förbannad att dom kan sitta en hel natt och inte göra ett dyft, medans en annan får slita arslet av sig, för mindre lön dessutom! Därför tog jag och Göran beslutet att tacka för oss redan vid 5, alltså därför jag är hemma denna tidiga timma. Nä, fy bubblan säger jag!

RSS 2.0