Påsk i bilder.




Katrina






50-års kalas

Slutpåskat.

2 dagar har spenderats i Klövsjö - hos pappa, hos Göran och på puben. Mycket trevliga dagar får jag lov att påstå. Bilder slängs kanske upp imorgon, nu är jag alldeles för trött.

2 dagar har spenderats på Turingen, firat Jens 2 dagar i rad. Trevlig släktmiddag på lördagen, och kalas med bybor och andra på söndagen, som dock fick ett mindre trevlig slut. Men bålen var god, och Marcus spelade ypperligt.



Vad gör man när känslorna bara sköljer över en? När man verkligen inte vet vad man ska känna och hur man ska bete sig? När man bara vill stoppa alla känslor i en låda och ta fram dem när man orkar? För jag vet inte hur jag ska orka just nu.
När jag började blogga lovade jag mig själv att inte skriva så mycket om känslor och sånt dravel, men sanningen är den att det känns så mycket bättre att skriva av sig ibland.

Ysch.

Ibland så får man bita ihop, vara trevlig och positiv trots att man bara vill skrika människan i ansiktet. Men när folk går en på nerverna, när dom bara inte kan sluta irritera, då är det svårt. 6 dagar kvar, and belive me, det kommer bli såå bra.

Nu har jag inhandlat påskprovianten minsann, och så bra det kommer bli alltså. Funderar starkt på att köra badger hela påsk, haha! Förslag på bra påskmusik mottages mer än gärna.

Nattens roliga: Göran har fått byta namn de senaste veckorna, och numera lystrar han till Görel (efter Görel Crona då förstås). Görel var igår en aning trött, och jag frågade då om han var kroniskt trött.  Snacka om Janneskämt, hehe.


Toodles.

Jag vill inte vara så här.

Charlotte till Belgrad - jehopp. Bättre än de där tvillingarna iaf. Fast jag tycker vi skulle skickat Christer ändå, han är ju så go. ;)

Förövrigt håller jag på att bli helt galen på mig själv. Storyn är så, att det finns en person som jag stör mig på så ini. Denna människa är jag tvungen att träffa nästan varje dag, och det gör ju inte det hela bättre. Saken är den att jag försöker leva efter filosofin - behandla andra som du själv vill bli behandlad. Inte det lättaste när man bara får skit tillbaka, och det blev bevisat ikväll. Jag vill inte bry mig, men är så arg att det är det enda jag tänker på! Det är bara småsaker det handlar om, egentligen. Jag önskar att jag hade lite stake, så jag kunde säga vad jag känner, men jag kan bara inte. Hursomhelst planeras en hämnd som kommer ta form nästa vecka, och inom en snar framtid slipper jag se obehaget (haha, låter som jag planerar ett mord här). Så, skönt att få ur sig det.

Har haft en riktig slöhelg, med massa fet mat och glass. Hockey, fotboll och Greys Anatomy har stått på schemat. Måste ju vila upp sig inför kommande helg. Tors-Fre kommer att spenderas på Katrina med en bärs i högern. Lördag blir det finmiddag då Jesse fyller år (iofs på tidagen), söndag smörgåstårta, jummie :)

image120

Kom igen nu, hjälp mig att komma på en bra birthdaygift till gamlingen!

And the winner is..

Christer Sjögren eller Amy Daimond till Belgrad, ohja.

Snälla Åke..



Alltså, jag blir bara så lycklig när jag ser den här, håller ni inte med?

Fast.

Lite snabbt här, kommer ju alltid på att jag ska blogga när jag har bråttom.
Helfestlig helg, som först bjöd på köttbullar i massor samt kladdkaka, mums! Lördagen fördrevs med Elle och Göran på O´learys rockandes till Melody Club. Jag har världens roligaste film från hemgången, men jag tror inte jag törs lägga ut den. För det första så tror jag den bryter mot en del lagar, sen ser jag way to drunk ut. Men jag bjussar alla gånger på några pics.

Elena och Ellinor on the strips, jaA!





Finns det ett samband tro, att Ellinor är med på alla bilder? Tåls att tänkas på ;)

Trondheim.

Norgeresan var rolig. inte så givande dock då allt var så himla omständigt. Så det känns inte så himla aktuellt att lägga ner så mycket energi på att sen kanske få jobba ca 2 månader. Men helt klart roligt att göra något annorlunda! 

Nu lär jag kanske bli mördad, men det är en chans jag får ta.. Here we go.. :)





Away we go.

Norge it is, kameran är laddad och humöret på topp. Hoppas på en bra dag med mina damer! Ska bara ta mig igenom en natt med crackAlf och gänget först. Tjo-la.

Nedan följer ett försök till att få David att se allvarlig ut, eller jaa, normal. Lyckades tillslut :)



Bored to death - yes sir.

Jag vet inte om jag någon gång varit så här uttråkad som jag är just i detta nu. Förutom att ha plöjt genom massa Greys Anatomy och tagit ett långt bad har jag inte gjort ett piss. Zero, nada och inget. Det är tur jag inte har alkohol hemma, för då skulle jag nog vart full just nu, bara för att göra något. Ha, skämtåsido, nu ska jag göra pannkaka, vilket kommer hålla mig sysselsatt i minst en halvtimme, yay!

Ps. Om någon vill komma och hälsa på, så har jag glass i frysen.



RSS 2.0