Yellow.

Jag måste bara klargöra en sak. Jag trodde ironin var självklar i föregående inlägg. Tydligen inte då David frågade om jag var seriös med vad jag skrivit. Mitt svar var naturligtvis B! ;)

I am going insane.

Det finns ett jobb, ett rackarns jobb som jag verkligen skulle vilja ha. Har sökt dit, och bara efter en dag ringde de upp, ställde massa frågor och lät faktiskt riktigt intresserade. Mitt cv funkade tydligen. Sen fick jag ett mail med en länk till arbetspsykologiskt test. Det var riktigt märkligt! Exempel på fråga:

Ett barn tappar sin glass på marken. Du plockar

A. Givetvis inte 
B. Troligtvis inte
C. Eventuellt
D.Troligtvis
E. Givetvis

upp glassen till barnet.

Liknande 30 frågor till, sen skicka in. Varje fråga var för mig, helt solklar.
Om man gick vidare till intervju skulle de höra av sig inom 7 dagar. Vi är på dag 6 nu. Så nu undrar jag, skulle inte ni också ha svarat A på den här frågan?

Blondie goes brownie, again.

Japp, då var man brunett igen. En söt tös från Ånge fick ge sig på barret, och höjde ögonbrynet över hur många färger jag hade i mitt hår. För att inte riskera att bli grön (!) i huvet förpigmenterade hon topparna. Brunt, med några kopparslingor blev resultatet. And guess what, jag tror jag gillar det!

Be mig.

Med noll lust att göra någonting alls idag, förutom att städa satte jag igång. Nordman fick upp partyångan ordentligt, någonstans mellan köket och hallen. Hopp i dusch, klä sig, sen mot Svenstaskogen. Ikväll blir det Vargen, The Relatives och Summer of ´69 med mina töser!

Hejhå, hejhå.

Min gamla mattant/musiklärare har hittat guld i närheten av Turingen. Detta var dock ett tag sen, men brytningen har inte dragit igång än. Och nu när jag snart blir arbetslös, så känner jag att mitt kall är att bli guldgrävare! Likt Toker och Trötter och de andra dvärgarna kommer jag och mina kompanjoner gå ner i gruvan med våra hackor, glada och visslandes en munter truddelutt. Jag har redan kontaktat några skivbolag, och vi kommer inom kort lansera en ny låt som kommer heta "När vi gräver guld på Turingen".


Och på svt.se, mittnytt, kan man se vårt hus på Turingen i ca 1 sekund, ohja.


Ibland kan man inte sluta le.

David ringer mig på jobbet och säger; " Duuu, jag tror din dator har gått sönder. Jag tittade på film, och helt plötsligt stängs den av av sig själv. Den går inte att starta igen". Jävlar. Försöker komma på var jag lagt garantin, och vad i helsike det kan vara för fel. Kommer hem, tittar på datorn, tittar på sladden som sitter i datorn, men inte i vägguttaget. Alltså slut på batteri. Ibland är han bara för söt, den där David.

Good morning Vietnam.

Då var det bestämt, redan på söndag börjar vi ständig natt. Känns skitbra av så många anledningar, att man glömmer nackdelarna. Men och andra sidan, det kanske inte finns några nackdelar :)
Bäst av allt kommer bli att slippa kommandora nippertippa mimosasallad, då hon igår var i sitt esse, och hann slänga ur sig både en och två kommentarer om mina kära medarbetare. Men när vi börjar natt, då kan hon inte klaga minsann!

Nu ska jag ut och skotta, för jag har en lat karl!

Jisses!

Singing bee - ännu ett program där folk står i kö för att göra bort sig totalt inför hela svenska folket. Jag förstår verkligen inte hur man tänker när man anmäler sig till något dylikt, för så mycket pengar är det väl ändå inte i prispotten? Men jag klagar inte, jag sitter här och garvar arslet av mig!

Hey stupid.

Den sista april blir jag arbetslös, såvida jag inte hittar ett annat jobb. Ingen fara säger herr S. Nyström, det där löser sig. Men hur i sjuttsicken ska det lösa sig när jag för mitt liv inte kan formulera ihop ett vettigt cv? Tror ni pamparna nere i Sthlm lyfter på ögonbrynen när de läser mitt högst personliga brev? "Hej, Sophie heter jag och är snäll, glad och typ bra på allt!" Funkar sickert, jadå.

Nu, efter att ha gått från 3-skift till 2 och jobbat så i en vecka, blir jag tillfrågad om jag vill jobba ständig natt i 2 månader. Självklart svarar jag, och dollartecken rullar i ögongloberna när jag tänker på de extra tusingarna. Men sen slås min gladhet ned, när jag kommer ihåg att jag är en tvättäkta slösamaja, som knappast kommer använda de där tusingarna till något bra. Well well, pengar är alltid bra att ha, och det ska bli skönt att va sin egen chef då det inte finns nån arbetsledare på natten. Den sprojlans nya massagestolen för 56 000 riksdaler kommer nog få min påhälsning minst en gång per natt.

Då det inte funkat till hundra med min och Davids städning här på krondikesvägen, föreslog karln att vi ska diska en gång per dag, varannan dag. Det tror jag faktiskt kommer funka bra. Sen beslutades också att i en månad ska jag bestämma när vi ska städa, och David måste lyda mig. När månaden är slut byter vi plats. Ska bli riktigt spännande att se vilken månad det ser bäst ut här hemma :)


Nu ska en pömsig madame sova, minsann.

Min nya kompis.

Jag har skaffat en ny lekkamrat, vid namn 20 Q. En liten röd dosa som funkar precis som 20 frågor, alltså det är den som ställer frågorna. Den är skrämmande säker, riktigt creepy!

image96

RSS 2.0