Ett tag sen sist.

När man inte har internet hos fru Gunvor, då blir det inte mycket bloggande. Har iaf hunnit fått semester, och har hunnit med en hel massa på bara 1 och en halv vecka. Åsele var som vanligt helt enkelt bäst! Skulle kunna berätta hur mycket som helst, men vem är verkligen intresserad av att höra om det? Någon gång i framtiden, när jag har internet igen, då ska ni allt få se bilder. Spenderade sen 5 dagar i Borgsjö, och då blev det mest fiske hela dagarna. Solen som sken med sin frånvaro ledde till en hel massa kortspel och frågesport. Inte helt tokigt, dock blev det inget bad som man sett fram emot.

Hem till stan i fredags, efter en mycket behövlig dusch i Gnås. Strosade ner på stråket med Ida, träffade Therese och allt var tipptopp. Träffade också en hel hög med gamla klasskompisar, vilket var ett år sen, hur skoj som helst. Tog sedan en taxi hem med David, och sov länge länge på lördagsmorgonen, härligt!

Sen bar det ner på stråket igen för middag, räkor och buffé, mums. Kvart i 3 blev det en spurt upp på stan när jag upplyste 20-plusarna om att stråket stänger snart. Efter det åkte vi till Blå Center för att kolla på en lägenhet, som jag och David kommer flytta in i nästa måndag eller tisdag. Finfin 2:a med inglasad balkong, me like bigtime! Hem sen och dega. Tanken var att vi skulle ner igen och kika läget, men tröttheten tog överhand.

Istället blev det utgång igår. Först Ovikstältet för Ständut Blakk, man, vilket röj! Hur kul som helst. Hem sen för lite dricka, samt sminkning och grejer. Ner igen, då det blev Stadsgården och självklart Patriks Combo, som vanligt suveräna! Träffade också Dennis (gammal klasskompis), och än en gång lyckades man hamna i tidningen.  http://www.op.se/parser.php?level1=2&level2=680&id=804627

Idag for jag hem till Klövsjö, och här ska man tillbringa några dagar, skönt.

Nu drar jag.

Jaa, imorgon går flyttlasset till staden, brunflovägen 59 närmare bestämt. Så nu är lägenheten överbelamrad med sopsäckar och grejer. Känns bra, samtidigt lite vemodigt. Jag har ju trivts riktigt bra i den här lilla hålan. Men, som dom säger, omväxling förnöjer, och jag lär ju knappast bli kvar i stan hela livet. Kommer dock sakna Ida, med de timslånga uppdateringarna om allt som händer i våra liv. Grannen Ellinor, som man sprungit ner till titt som tätt, i tid och otid. Anna och Anders, som aldrig tackar nej till en fika, eller en film.  Sen kommer jag också vara internetlös på obestämd tid, dåååååååligt. Jaja, värst så negativ man blev. Tycker iaf att det ska bli roligt.
Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen.

Tack för mig ( på obestämd tid ).

RSS 2.0