Kippis, moi och lite ei sa peitä.

Hemkommen igårkväll efter ännu ett äventyr på Symphony. Hade riktigt skoj, det går liksom inte att ha det dåligt på den båten. Träffat sköna människor, druckit alldeles för goda drinkar och haft djupa samtal om meningen med livet vid 5-tiden på morgonen. Handlat massa bra grejer på tax-free´n, tappat bort hyttnyckeln, ätit födelsedagstårta på ett mysigt café i Helsingfors och lyssnat på mycket bra musik. Vunnit pengar på black jack, blivit vettskrämd och träffat Nellies framtida make. Diskuterat varför Stockholmare har så dålig humor, ätit alldeles för mycket chips och sovit alldeles lagom mycket. "Even Moooomin will be there!"





För er som inte vet så tänkte jag nu berätta vilka vi var som åkte denna gång.


Kajsa. Min fina kusin som var konstant onykter och hela tiden på bushumör. Med denna dam kan man inte ha tråkigt! Galna upptåg och skönt bakishäng därimellan. Gilla på den!




Kristoffer. Låg mest i hyttfönstret och sippade sitt rosévin. Sjukt duktig på korttrick och lurade mig gång på gång. Trevlig prick.



Jocke. Konstant dyngrak och sov 2/3 av resan. Ibland slog han upp ögonen och kom med klockrena kommentarer. En trött citatmaskin som gillar att kasta ost överallt i hytten helt enkelt.



Tomas. Flummig, rockkille som bara gick runt och var cool. Vi spelade gamla rockklassiker och sjöng i otakt. Fint hår hade han också.

 

Alla dessa var croupierer och spelade skjortan av grabbarna i casinot. Keewl.




Själv var jag jävligt pigg på de få bilder jag har på mig själv.


Kommentarer
Postat av: Idaaa

JÄVLIGT SNYGG om inte annat var du min ljuva duva!

2009-10-14 @ 22:42:11
URL: http://iidaa87.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0